Καίτη Γαρμπή: «Με πέντε πάνω ή πέντε κάτω, ζούμε καλά!»

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη σε κυπριακό κανάλι μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από τις μεγάλες πίστες!

«Μπορεί πριν από πέντε χρόνια να μην ήξερα ποια είμαι. Τώρα όμως ξέρω. Ζούσαμε μία εποχή υπερβολής, αλλά ήταν τόσο φυσιολογικό για όλους αυτό το πράγμα… Σήμερα δεν θα είχε νόημα να φορέσω ένα ακριβό ρούχο όπως τότε. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανένας που θα ξοδέψει ένα εκατομμύριο στο πρώτο τραπέζι, να το πάρει ο επιχειρηματίας, να το δώσει σε εμένα και εγώ να το κάνω ρούχα, παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ.

Και συνέχισε αναφερόμενη σε όλα τα ρούχα που έχει αγοράσει για τις τότε εμφανίσεις της: «είναι φριχτό! Δεν φοριούνται πια αυτά τα ρούχα, αλλά υπάρχουν. Τι να τα κάνω; Να βάλω φωτιά να τα κάψω; Δεν γίνεται!». Στη συνέχεια, δήλωσε ότι είναι υποχρέωση κάθε καλλιτέχνη να μη μένει στάσιμος στην πορεία της καριέρας του: «Υποχρέωση του καλλιτέχνη είναι να εξελίσσεται. Αυτό που κάνω δεν είναι αλλαγή ή διαφορετικότητα. Είναι εξέλιξη σε αυτό που έκανα τόσα χρόνια, αλλά ήθελα να το εκφράσω με άλλο τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα