«Καμπανάκι κινδύνου», ενόψει εκλογών, από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ

Την σημασία που έχει η μαζική συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές των Αποστράτων στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στις 23 Φεβρουαρίου τονίζει με ηχηρή δημόσια παρέμβαση του ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντιστράτηγος ΕΑ Παντελής Μαυροδόπουλος.

Η τοποθέτηση του Στρατηγού γίνεται μάλιστα εξαιρετικά επίκαιρη γιατί, αν και προηγήθηκε των τελευταίων εξελίξεων, εντούτοις απαντά και σε όσα ακούγονται για άλλη μια φορά από

το Μαξίμου αναφορικά με το “μέρισμα πλεονάσματος” που θα λάβουν οι Στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας αλλά και στις πληροφορίες που φτάνουν από το ΥΠ.ΟΙΚ. για φορολόγηση των επιδομάτων κινδύνου που θα φτάσει το 50%.

Στο μήνυμα του στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ ο Στρατηγός χτυπάει καμπανάκι κινδύνου προς τους συναδέλφους του για την σπέκουλα, που όπως λέει είναι δυνατόν να εκτοξευθεί εναντίον των Στρατιωτικών με αφορμή τα όσα έχουν διαρρεύσει για την απόφαση του ΣτΕ, και που μπορεί όπως λέει να εκθέσει τους Στρατιωτικούς «ως δήθεν ευνοημένους, ενώ υπέστημεν εξόντωση και κατάφωρη αδικία από τις άνισες, υπέρογκες, άδικες και αναδρομικές μειώσεις των αποδοχών μας». Για αυτό ο ίδιος ζητά την μαζική συμμετοχή στις εκλογές αφού έτσι , όπως υποστηρίζει, τα μηνύματα, που θα προέλθουν από την αυξημένη συμμετοχή , θα φθάσουν πρώτα στα αυτιά αυτών, «που ίσως μας υποτιμούν ή μας παραβλέπουν, ιδιαίτερα στον αγώνα μας για ίση και δίκαια αντιμετώπιση»

Η ΕΑΑΣ είναι αντιμνημονιακή – προτάσσει τα δικαιώματα του λαού

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ δεν παραλείπει να απαντήσει και σε όσους αμφισβητούν το αποτέλεσμα της απόφασης του ΣτΕ, “φωτογραφίζοντας” κυβερνητικά στελέχη, αυτούς που όπως αναφέρει ο Αντιστράτηγος ΕΑ Π. Μαυροδόπουλος «που λένε ότι οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν γενούν χρήματα, υπονοώντας αυτή που μας δικαίωσε». Όπως λέει ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ σε αυτούς οι Στρατιωτικοί υπενθυμίζουν ότι, «πέραν από του ότι φαίνεται να παραβλέπουν την άνιση οικονομική μας εξόντωση, προβαίνουν το ολιγότερο σε άστοχο χαρακτηρισμό του έργου της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης. Επιπρόσθετα φαίνεται να αγνοούν ότι υπεράνω όλων είναι το Δίκαιο και δη το Συνταγματικό, ενώ οι υπόψη περικοπές επιδρούν δυσμενώς στην άμυνα».

Ο Στρατηγός τέλος, καλώντας εκ νέου σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες, στέλνει μήνυμα ότι τόσο η ΕΑΑΣ όσο και οι άλλες Ενώσεις των άλλων κλάδων, κατά τις κινητοποιήσεις της, αλλά και τις αναφορές της στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, «σχετικά με τις άνισες περικοπές των αποδοχών των στρατιωτικών, ποτέ δεν έπαψε να τονίζει τις αντιμνημονιακές της θέσεις και να προτάσσει τα δικαιώματα του άγρια δοκιμαζόμενου λαού μας».

Κώστας Αττίας

Πηγή Φωτογραφίας: Fosphotos.com / Κωνσταντίνος Τσακαλίδης

The post «Καμπανάκι κινδύνου», ενόψει εκλογών, από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα