Ήττα και απογοήτευση για τον Μάρεϊ στην Αμερική (BINTEO)

Ο τενίστας Άντι Μάρεϊ ηττήθηκε στον προημιτελικό του Αμερικάνικου Όπεν από τον Στάνισλας Βάβρινκα με 6-4, 6-3, 6-2 και «αποχαιρέτησε» το παιδικό του όνειρο να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης της ATP.

Ο Βρετανός συμμετείχε σε 4 τελικούς την φετινή σεζόν και η κούραση είναι φαίνεται στους αγώνες σου.

«Είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις σε κάθε Grand Slam που παίζεις ή ακόμα και να βρίσκεσαι στον τελικό. Με τους τενίστες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη.

Έχω παίξει το καλύτερό μου τένις στα Slams τα τελευταία 2-3 χρόνια», δήλωσε στην συνέντευξη τύπου του μετά την ήττα ο Σκοτσέζος.

Η κατάκτηση του Wimbleton, παρότι θαυμάσια, του στοίχισε τον τελικό στο Flushing Meadows καθώς «όταν δουλεύεις σκληρά για πολλά χρόνια, προκειμένου να πετύχεις κάτι, μετά χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να προπονηθείς ξανά στο 110%».

Δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του, όμως η απογοήτευση του υπερκαλύπτεται από την εκπληκτική σεζόν που αφήνει πίσω του.

«Σίγουρα θα ήθελα να είχα πάει πιο μακριά. Αν κάποιος, όμως, μου έλεγε πριν το περσινό US Open ότι θα επέστρεφα εδώ ως υπερασπιστής και θα είχα κερδίσει το Wimbledon, δεν θα το πίστευα. Είμαι απογοητευμένος τώρα αλλά η χρονιά μου είναι πολύ καλή».

Οι κυριότεροι διεκδικητές του τίτλου παραμένουν οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς, που προκρίθηκαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η συνέντευξη τύπου του Μάρεϊ:

Keywords
Τυχαία Θέματα