Ηράκλειο Αττικής: Τρίζει ο δημοτικός συνασπισμός ΑΚΕΠ – Επόμενη Ημέρα

Μέρες μετράει η συνεργασία της παράταξης του δημάρχου, Παντελή Βλασσόπουλου, «ΑΚΕΠ» με την «Επόμενη Ημέρα» του Γιώργου Βλαντή.

Οι καλά γνωρίζοντες το δημοτικό παρασκήνιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, εκμυστηρεύονται πως μέχρι και το τέλος του χρόνου ο Γιώργος Βλαντής θα πάρει την παράταξή του και θα αποχωρήσει από τη διοίκηση.

Ως λόγοι του «σπασίματος» αναφέρονται πολλοί.

Υπάρχουν φήμες που φέρουν τον δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο να αθετεί την αρχική και βασική προεκλογική συμφωνία που τον ήθελε να παραδίδει τη σκυτάλη της αρχηγίας στον Γιώργο Βλαντή στο τέλος της πρώτης 4ετίας

διοίκησης.

Μια άλλη ερμηνεία θέλει τον Γιώργο Βλαντή να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για «καραδεξιά συμπεριφορά» του δημάρχου που δεν συνάδει με το πνεύμα της αρχικής τους συμφωνίας για την διεκδίκηση του Δήμου πριν τις εκλογές του 2010.

Παρά τα παραπάνω αναφερθέντα, το «Π» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Γιώργος Βλαντής μάλλον αλληθωρίζει πολιτικά και δημοτικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προς τούτο υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω, προέρχεται από τον παλιό ΣΥΝ, ακολούθησε τον Φώτη Κουβέλη στο εγχείρημα της ΔΗΜΑΡ αλλά εσχάτως έχει διαφοροποιηθεί από την πολιτική της Αγίου Κωνσταντίνου και έχει προσεγγίσει τους παλιούς συντρόφους τους στον ΣΥΡΙΖΑ για μια κοινή πολιτική και δημοτική πορεία από τούδε και στο εξής.

Γ. Σπ. Π.

The post Ηράκλειο Αττικής: Τρίζει ο δημοτικός συνασπισμός ΑΚΕΠ – Επόμενη Ημέρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα