Οριστικά στους «ανίσχυρους» του Μουντιάλ η Γαλλία και η Σουηδία – Πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η κατάταξη της FIFA για τον Οκτώβρη, τερματίζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε σενάριο περί πιθανών αλλαγών στα γκρουπ. Σύμφωνα λοιπόν με την τελική κατάταξη, η οποία και ανακοινώθηκε, στους «ισχυρούς» θα βρεθούν η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Κροατία και η Ουκρανία, οι οποίες και θα τεθούν αντμέτωπες στο Μουντιάλ με τις: Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία.

Όσον

αφορά την κορυφή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία, παρέμεινε αμετακίνητη στην πρώτη θέση, με τους Γερμανούς να «σκαρφαλώνουν» στη δεύτερη, αφήνοντας πίσω τους τους Αργεντίνους. Στο Top 10 «εισέβαλαν» επίσης, η Ελβετία και η Αγγλία, ενώ η Ιταλία «πλήρωσε» την ισοπαλία της με την Αρμενία, πέφτοντας στην όγδοη θέση από την τέταρτη.

Η κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ, η οποία θα διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου, θα βρει τη Βραζιλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αργεντινή, την Κολομβία, το Βέλγιο και την Ελβετία στους ισχυρούς.

Ερωτηματικό παραμένει η Ουρουγουάη που αν προκριθεί εις βάρος της Ιορδανίας, θα πάρει και εκείνη θέση. Σε περίπτωση βέβαια που πάρει την πρόκριση η Ιορδανία, τότε στους ισχυρούς θα βρεθεί η Ολλανδία, η οποία ξεπερνά… στο νήμα την Ιταλία!

Η κατάταξη για το μήνα Νοέμβριο θα δημοσιευτεί μετά το τέλος των μπαράζ, στις 28 του επόμενου μήνα.

The post Οριστικά στους «ανίσχυρους» του Μουντιάλ η Γαλλία και η Σουηδία – Πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα