ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται οτι σκότωσε 7 νεογέννητα μωρά της

Με την κατηγορία ότι σκότωσε επτά νεογέννητα βρέφη, τα οποία έφερε στον κόσμο σε διάστημα μίας δεκαετίας συνελήφθη μια γυναίκα στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Μάικλ Ρόμπερτς, ο εν διαστάσει σύζυγος της 39 χρονης Μέγκαν Χάντσμαν τηλεφώνησε το Σάββατο στην αστυνομία γιά να δηλώσει ένα νεκρό βρέφος στο σπίτι στην μεσοαστική περιοχή Πλέζεντ Γκρόουβ, νότια του Σολτ Λέικ Σίτι, το οποίο και ανακάλυψε καθαρίζοντας

το γκαράζ. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι – το οποίο ανήκει στους γονείς του εν διαστάσει συζύγου – εντόπισαν τις σωρούς άλλων 6 βρεφών μέσα σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ σπιτιού στη Γιούτα, στο οποίο η Χάντσμαν, διέμενε μέχρι πριν από τρία χρόνια. Οι αρχές εκτιμούν, πως η γυναίκα έφερε τα βρέφη στον κόσμο, στο διάστημα 1996-2006.

Οι γείτονες δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη κι εξέφρασαν την απορία πως τα μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας – ηλικίας 20, 18 και 13 ετών σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας – που εξακολουθούν να ζουν σε αυτό το σπίτι, δεν γνώριζαν ότι η μητέρα τους ήταν έγκυος ή δεν είχαν παρατηρήσει κάτι ύποπτο. Όσον αφορά στον εν διαστάσει σύζυγός της, η αστυνομία εκτιμά πως δεν γνώριζε την κατάσταση.

Τα πτώματα των βρεφών εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Γιούτα για εξέταση και για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου τους. Από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τη γυναίκα και τον σύζυγό της θα καθοριστεί αν τα παιδιά είναι δικά τους, όπως εκτιμά η αστυνομία.

The post ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται οτι σκότωσε 7 νεογέννητα μωρά της appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα