Τα άστρα και τα ζώδια (14-20/4/2014)

09:41 14/4/2014 - Πηγή: iPop

Kαλή Μεγάλη εβδομάδα…

Σε προηγούμενο post εξηγήσαμε γιατί ο Απρίλης δεν είναι και ο πιο «εύκολος» μήνας.. Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα άστρα και τα ζώδια.

Βρισκόμαστε υπό την επιρροή ενός έντονου πλανητικού σχηματισμού, το λεγόμενο Παρορμητικό Ταυ Τετράγωνο, του Δία Ουρανού Πλούτωνα, που κατά τη διάρκεια του μήνα, με τη «συμμετοχή» του Άρη, θα σχηματιστεί ο Μεγάλος Παρορμητικός Σταυρός (Άρης ανάδρομος στο Ζυγό-

Δίας στο Καρκίνο- Ουρανός στο Κριό - Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω)

Την Τρίτη έχουμε Πανσέληνο και Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό (διάβασε εδώ για την επιρροή της έκλειψης στα 12 ζώδια)

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Ερμής (επικοινωνία γενικά, συμφωνίες, συμβόλαια κ.α.) από το ζώδιο του Κριού, θα σχηματίζει δύσκολες όψεις με το με τον Άρη (σωματική ενέργεια δράση, ξεκίνημα) το Δία (επέκταση, νομικές υποθέσεις εξωτερικό κ.α.) τον Ουρανό (αλλαγή, αναθεώρηση, έξαψη κ.α.) και τον Πλούτωνα (μεταμόρφωση,αναγέννηση κ.α.).

Πράγμα που σημαίνει, πως όλοι θα έχουμε μια υπερένταση, μια βιασύνη, έναν εκνευρισμό, μια τάση να επιβληθούμε στους άλλους, και να διογκώνουμε πράγματα και τις καταστάσεις.

Θα υπάρχουν βέβαια και κάποια έκτακτα γεγονότα, που θα μας ανεβάζουν την πίεση, και εκεί είναι, που θα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η κατάσταση.

Επιβάλλεται λοιπόν, να είμαστε ψύχραιμοι και προσεχτικοί, σε συζητήσεις, σε μετακινήσεις κοντινές και μακρινές, στις καθημερινές πάσης φύσεως δοσοληψίες, έγγραφα, επιστολές συμφωνίες, και σε νομικά θέματα.

Καλό θα είναι να μην πάρουμε σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μας αυτό το διάστημα, και να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα που επιθυμούμε να πάνε καλά.

Ευτυχώς η Αφροδίτη (σχέσεις,) από τους Ιχθείς (θέση έξαρσης) στα μέσα της εβδομάδας, σχηματίζει θετικές όψεις, με το Δία (καρκίνο) και το Πλούτωνα (αιγόκερω), προστατεύοντας-όσο γίνεται -τις σχέσεις και τις συνεργασίες, κάνοντας μας, πιο συναισθηματικούς, τρυφερούς, κοινωνικούς. Θα απολαύσουμε και κάποιες ήρεμες στιγμές, με τους φίλους μας και τους δικούς μας ανθρώπους.. Κάτι είναι κι αυτό…

Κριός

Μια ο Ερμής, που είναι στο ζώδιο σας και σχηματίζει δύσκολες όψεις με τους Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανό, μια η έκλειψη, μια ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό και σε λίγο θα συμμετέχει στο μεγάλο παρορμητικό σταυρό, τα πράγματα στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες δυσκολεύουν αρκετά.

Καλό θα είναι, να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε, να αποφύγετε αντιπαλότητες, ανταγωνισμούς, προκλήσεις και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. (Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο)

Χειριστείτε τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, με ψυχραιμία, γιατί όλο και κάτι έκτακτο θα προκύπτει, που θα σας «τσιτώνει». Κάτι θα πει ο ένας, κάτι θα σχολιάσει ο άλλος, κάτι που είστε και εσείς σε περίοδο ανάφλεξης, κάτι που έχετε κουραστεί και οι αντοχές μειώνονται, δεν αργεί να γίνει το μπαμ ή να έρθει η ρήξη.

Προς τα μέσα-τέλος της εβδομάδας κάτι θετικό, μια βοήθεια υπάρχει στα επαγγελματικά σας.

Αν βρείτε και μία έξτρα επαγγελματική απασχόληση, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, για τόνωση των οικονομικών σας, μην το αποκαλύψετε ούτε στο μπακάλη της γειτονιάς σας…

Άτομα της οικογένειας σας ενδέχεται να σας βοηθήσουν οικονομικά.

Παρεξηγήσεις και εντάσεις ίσως προκύψουν και από το φιλικό σας περιβάλλον.

Αν είστε μόνοι/ες , μέσα από συγγενικά άτομα ίσως προκύψει μια γνωριμία. Οι δεσμευμένοι Κριοί που επιθυμείτε τη συνέχεια της σχέσης σας, αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι κρυφό νομίζοντας ότι θα «ανανεωθείτε».. Αργότερα ίσως σας βγει ξινό. Έχετε τόσα στο κεφάλι σας θέλετε κι άλλα;

Άγιες μέρες είναι, πείτε μια γλυκιά κουβέντα στο /στη σύντροφό σας, κάντε μια αγκαλιά, δείξτε τα συναισθήματά σας.

Προσέχετε την υγεία σας και ατυχήματα λόγω βιασύνης.

Ταύρος

Ταύροι μου ταλαιπωρημένοι, μα και υπομονετικοί. Δείξτε άλλη μια φορά τη ψυχραιμία σας και μην επιβεβαιώσετε το γνωστό «Ταύρος εν υαλοπωλείο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, που αυτή την εβδομάδα έρχεται να δοκιμάσει τα νεύρα σας. Είστε ήδη πιεσμένοι από υποχρεώσεις, έχετε δώσει τον καλύτερο εαυτό σας και, ίσως δεν έχετε ανταμειφθεί, όπως θα σας άξιζε. Η πανσέληνος-έκλειψη, επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής εργασίας και πολλά έκτακτα-αλλαγές, αναμένεται να συμβούν.

Προσπαθήστε να είστε, όσο πιο τυπικοί γίνεται στις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις – υποθέσεις. Ααποφύγετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και προϊσταμένους και μην αφήσετε την ένταση και την επιμονή σας, να σας κυριεύει.

Γενικότερα, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά σας και να θυμάστε ότι σε βάθος χρόνου, θα ανταμειφθείτε για την υπομονή, την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά.

Πιστοί φίλοι σας στηρίζουν και μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά-συμβουλή τους, για τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σας. Πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Μπορεί να εμφανιστούν στο προσκήνιο θέματα υγείας. Καλό θα είναι να διαφυλάξετε τις δυνάμεις και να μην τις σπαταλήσετε με εντάσεις και ξεσπάσματα. Βρείτε ένα τρόπο να χαλαρώσετε και να φτιάξετε τη ψυχολογία σας.

Δίδυμοι

Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα, κινητικότητα, κοινωνικότητα. Συναντήσεις, συζητήσεις, προτάσεις, διαπραγματεύσεις, πολλές ιδέες, γρήγοροι ρυθμοί. Όλα στο πολύ και στο κόκκινο. Θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε νέα ξεκινήματα, μόνοι ή μαζί με φίλους, γενικότερα να δημιουργήσετε και να αλλάξετε τη ζωή σας εδώ και τώρα.

Είναι όμως μια περίοδος, που γίνεστε λίγο υπερβολικοί, και μπορεί να μην κρίνετε σωστά τις καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, μη βιαστείτε να πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις και να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Σκεφτείτε με ψυχραιμία, γενικότερα τι θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, όπως επίσης και μην απογοητεύεστε από διάφορα εμπόδια που πιθανώς να συναντήσετε σε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.

Προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε, και πως εκφράζετε τις απόψεις σας. Αποφύγετε τάσεις επιβολής σε συντρόφους, συνεργάτες, φίλους και οικογένεια, μη πιέζετε καταστάσεις γιατί οι ρήξεις είναι πολύ πιθανές.

Σκεφτείτε σοβαρά τις συναισθηματικές σας επενδύσεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα. Μη βιαστείτε να φύγετε από μια σχέση, όπως επίσης και να την επισημοποιήσετε. Μόνο αν είστε σίγουροι ότι μια σχέση έχει τελματώσει κλείστε το κεφάλαιο και προχωρήστε παρακάτω.

Πιθανότατα να σας απασχολήσουν θέματα των παιδιών σας.

Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας.

Καρκίνος

Οι περισσότεροι από εσάς, εδώ και καιρό, βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο. Επαγγελματικά, προσωπικά, οικογένεια, σπίτι (βασικοί τομείς της ζωή σας) σας έχουν αγχώσει, σας έχουν απασχολήσει αρκετά, κι έρχεται και η έκλειψη και συμπληρώνεται το πράγμα.

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε ιδιαίτερη ένταση-ανατροπές-εξελίξεις και στους τέσσερεις τομείς της ζωής. Καλό θα είναι, να αποφύγετε ανταγωνισμούς, διεκδικήσεις, επιβλητικές τάσεις, και δύσκολες διαπραγματεύσεις, αν δεν επιθυμείτε κάποια αλλαγή. Επίσης αν επιδιώκετε κάποια αλλαγή, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη.

Να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε, περιορίστε λίγο και τη γνωστή ευθιξία σας, παραμείνετε ψύχραιμοι, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 3 έως 7 Ιουλίου και οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

Μην αφήνετε-επιτρέπετε τις συναισθηματικές σας εξαρτήσεις, να σας μπλοκάρουν και να σας ταλαιπωρούν.

Καλό θα είναι, να επαναπροσδιορίσετε τι θέλετε να κάνετε στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, συζητήστε, χαλαρώστε γιατί είναι απαραίτητο.

Προσοχή στην υγεία ψυχολογική και σωματική, όπως και στα ατυχήματα λόγω βιασύνης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αν και η έκλειψη γίνετε στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού, οι πλανητικοί συνδυασμοί της εβδομάδας, επηρεάζουν και το δικό σας ζώδιο. Υπάρχουν εκπλήξεις αρνητικές και θετικές, ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, γενικότερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές.

Προσέξτε όμως και εσείς, πως εκφράζετε τις απόψεις σας, τι λέτε και πως το λέτε, αποφύγετε την αυστηρή κριτική, τις τάσεις κυριαρχίας ,και μη πιέζετε καταστάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις που απαιτούν αποφάσεις σε επαγγελματικά ,προσωπικά οικονομικά. Προτιμήστε την ανανέωση παρά την αλλαγή, στα επαγγελματικά σας.

Θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και εντάσεις στις καθημερινές σας δοσοληψίες που θα σας ανεβάζουν την πίεση..

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, υποχρεώσεις, σχετικά με το σπίτι την οικογένεια και προπάντων τα επαγγελματικά. Θα κουραστείτε αλλά αξίζει το κόπο. Σε βάθος χρόνου θα ανταμειφθείτε.

Ίσως προκύψουν θέματα, με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος. Καλό θα είναι να διευθετήσετε τώρα και διάφορες οικονομικές υποθέσεις (δάνεια, κληρονομικά, διατροφές κλπ)

Μια προσοχή στις μετακινήσεις είναι απαραίτητη.

Παρθένος

Την πορεία και την εξέλιξη των οικονομικών, που σας αγχώνει – πιέζει το τελευταίο διάστημα, έρχεται να αναστατώσει η έκλειψη Σελήνης. Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα γεγονότα, τα οποία θα σας επιβαρύνουν οικονομικά, γι” αυτό και στρέψτε την προσοχή σας στο συγκεκριμένο τομέα. Μην πάρετε κανένα ρίσκο, περιορίστε τα έξοδα σας και καλό είναι, να βιαστείτε τώρα να τακτοποιήσετε διάφορες οικονομικές οφειλές (δάνεια, χρέη προς το δημόσιο, κλπ) γιατί αργότερα θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα. Ίσως προκύψει μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που θα σας ενισχύσει το πορτοφόλι..

Τα πράγματα στα αισθηματικά είναι πιο ευχάριστα. Όσοι/ες είστε μόνοι/ες, βγείτε φλερτάρετε ,υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, που μπορεί να εξελιχθούν σε μια νέα σχέση., και για όσους είστε σε μια σχέση, μπορείτε τώρα να διορθώσετε λάθη, να συζητήσετε, να «φρεσκάρετε»τη σχέση σας.

Ζυγός

Αχ φίλοι μου Ζυγοί! Είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι το τελευταίο διάστημα (πεντάμηνο και βάλε) και να και η έκλειψη στο δικό σας ζώδιο, «μια ομορφιά»!

Αυτή η εβδομάδα, θα δοκιμάσει έντονα σχέσεις και συνεργασίες. Επιβάλλεται να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες σε αυτούς τους τομείς. Να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε, γιατί κι αυτά που θα πείτε και αυτά που θα ακούσετε τσακίζουν κόκαλα και ανεβάζουν την πίεση στο 22. Αφήστε ότι θα συμβαίνουν και διάφορα έκτακτα, που θα «συμπληρώνουν την ομορφιά»..

Καλό θα είναι, να κρατήσετε μια πιο υποχωρητική αλλά και συντηρητική στάση, ιδίως στα επαγγελματικά και να μην προχωρήσετε τώρα να υλοποιήσετε διάφορα σχέδια, που έχετε στο μυαλό σας. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις – ξεκινήματα, και υπογραφή συμβολαίων.

Αν δεν έχετε αποφασίσει την πορεία μιας σχέσης, μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Καλό θα είναι τις φοβίες, τα άγχη και τις ανασφάλειες, που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά, να μην τις «μεταδίδετε» και στο/η σύντροφο σας

Να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις, αλλά και στις απλές, καθημερινές δραστηριότητες σας.

Σκορπιός

Το τελευταίο διάστημα, οι περισσότεροι από εσάς, είστε κουρασμένοι, υποτονικοί και δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση.

Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις στη δουλειά, πιθανώς να αυξάνονται, αλλά εσείς να μην έχετε εισπράξει ακόμη τις απολαβές, που σας αξίζουν. Θα γίνει κι αυτό, αλλά πρέπει να περιμένετε λίγο.

Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα στο χώρο της δουλειάς, που θα σας εκνευρίζουν, επιπροσθέτως η συνεννόηση, με άτομα που δουλεύετε στον ίδιο χώρο, θα είναι αρκετά δύσκολη. Οπλιστείτε με υπομονή και φυλάτε και τα νώτα σας καλού κακού, γιατί ένα παρασκήνιο υπάρχει και κάποιοι, ίσως χαρούν αρκετά, με ένα ενδεχόμενο λάθος σας. Ψυχραιμία και προσοχή, σε έγγραφα, επιστολές, τηλεφωνήματα, αρχεία που έχετε στον υπολογιστή σας, σε οικονομικές μελέτες και αναλύσεις και γενικότερα σε ότι κάνετε στη δουλειά σας.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, τα πράγματα είναι καλύτερα. Μπορείτε να περάσετε καλά με τους συντρόφους σας, να διασκεδάσετε να κάνετε ένα ταξιδάκι (προσέχετε στις μετακινήσεις) να χαρείτε και να παίξετε με τα παιδιά σας. Οι μόνοι/ες θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, που θα ανεβάσουν-τονώσουν τη ψυχολογία σας, μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και από εκδρομές -ταξιδάκια. Οι δεσμευμένοι/ες καλό θα είναι να μην λοξοκοιτάζουν κρυφά.

Προσέχετε και εσείς την υγεία σας και τσεκάρετε διπλά τις διαγνώσεις γιατρών, αυτή την εβδομάδα.

Καλό θα είναι να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Ναι μεν έχετε κάποια έξοδα αυτές τις μέρες, αλλά θα υπάρξουν και τονωτικές ενέσεις, ίσως από μια νέα πρόταση για συνεργασία, μια έξτρα δουλειά. Μην το διαλαλήσετε.

Φροντίστε άτομα της οικογένειας σας και θέματα σπιτιού.

Τοξότης

Εσείς Τοξότες μου, το τελευταίο διάστημα, είστε σε μια παραγωγική δημιουργική φάση. Θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, να βάλετε νέους στόχους, να εξελιχθείτε να προοδεύσετε. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, συν την έκλειψη, εντείνει ακόμη περισσότερο αυτήν την επιθυμία.. Καλό θα είναι, να συγκεντρωθείτε, να συγκεκριμενοποιήσετε τι θέλετε να κάνετε και να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, όπως επίσης να ακούτε τι σας λένε-υποδεικνύουν, τα άτομα του κοντινού περιβάλλοντος σας, για να αποφύγετε ξαφνικές εκπλήξεις.

Υπάρχει έντονη κινητικότητα, πολλές δραστηριότητες, πολλές ιδέες ίσως και αντιφατικές μεταξύ τους, έντονες προσπάθειες να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε, αλλά και πολλές υποχρεώσεις, που πολύ πιθανό να γίνονται η αιτία, που θα σας αναγκάζουν να αλλάζετε το πρόγραμμα σας, κάτι που θα δημιουργεί υπερένταση.

Θα υπάρξουν και κάποια ξαφνικά ευχάριστα μηνύματα, ειδήσεις, προτάσεις, πιθανώς και από φίλους, που καλό είναι να τα αξιολογήσετε σωστά. Μη βιάζεστε όμως να αποφασίσετε τώρα. Τώρα που είστε «γεμάτοι» ιδέες, ξεκαθαρίστε τι θέλετε να κάνετε και μετά προχωρήστε στην υλοποίηση.

Ανεβασμένος ερωτισμός, καθώς επίσης και αρκετές εκπλήξεις, εξελίξεις στον τομέα αυτό. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, παρελθοντικά επιστρέφουν, υπάρχει μια κίνηση. Όμως μη βιαστείτε να πείτε «αντίο» σε μια σχέση, αν δεν είστε σίγουροι ότι αυτό επιθυμείτε πραγματικά

Γενικά, η έκλειψη, μαζί με τη διάθεση για δημιουργία και αναθεώρηση του τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, μια αναστάτωση στον ερωτικό τομέα θα τη φέρει.

Επίσης, ίσως υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα με τους φίλους σας.

Αιγόκερως

Οι περισσότεροι από εσάς, είστε ήδη πάρα πολύ ταλαιπωρημένοι, αγχωμένοι, πιεσμένοι στους πιο βασικούς τομείς της ζωή σας. Επαγγελματικά –καριέρα, σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια. Η έκλειψη σελήνης, συν όλο το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις. Κυριολεκτικά χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη τη ψυχραιμία σας, για να αντεπεξέλθετε στις αντιξοότητες, που θα παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα.

Προσέξτε τα λόγια σας, και τα πικρόχολα σχόλια που ίσως θα θελήσετε να κάνετε στους άλλους, γιατί προκαλούν επιθετικές συμπεριφορές. Προσπαθήστε όσο γίνετεμ να είστε υποχωρητικοί και αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαφυλάξτε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και μην προκαλέσετε ρήξεις αν δεν είστε απολύτως σίγουροι.

Καλό θα είναι, να πλησιάσετε τον/την σύντροφο σας, να συζητήσετε ήρεμα και που ξέρετε, ίσως ξαναβρείτε πάλι τις ισορροπίες σας.

Πιθανά θέματα με το σπίτι και την οικογένεια

Προσοχή στην υγεία σας και σε ατυχήματα ιδίως μέσα στο σπίτι.

Υδροχόος

Εδώ και αρκετό διάστημα, κάποιοι είστε ιδιαίτερα κουρασμένοι , απογοητευμένοι και πιθανώς λόγω κάποιων επιβεβλημένων καταστάσεων, να αναγκαστήκατε να προβείτε σε αναθεωρήσεις σχεδίων και προγραμμάτων στα επαγγελματικά σας, να βάλετε νέους στόχους να χαράξετε μια νέα πορεία. Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας, είναι η αύξηση των καθημερινών σας υποχρεώσεων, η ένταση και η βιασύνη στις συζητήσεις σας ,ενώ παράλληλα δε θα είστε θετικοί να ακούτε τι λένε οι άλλοι. Πολύ πιθανό, αυτό που θα θέλουν να σας πουν, να σας φανεί χρήσιμο. Καλό θα είναι να είστε ψύχραιμοι, και να αποφύγετε ξεσπάσματα και αντιπαλότητες.

Στα επαγγελματικά σας, αυξάνονται οι απαιτήσεις , οι ευθύνες , υπάρχει κούραση και πίεση και ίσως όχι και η αναμενόμενη οικονομική απολαβή. Όμως μην απογοητεύεστε, σε βάθος χρόνου θα ανταμειφθείτε.

Καλό θα είναι, να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να τα διευθετήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Όπως και νομικά θέματα αν υπάρχουν. Κάποια έκτακτα έξοδα θα τα έχετε. Ας πούμε και λόγω των ημερών. Στα αισθηματικά σας ,νέα και παρελθοντικά άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, πολύ πιθανό να υπάρξουν «μοιραίες» συναντήσεις.

Θέματα με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος ,πιθανώς να σας απασχολήσουν. Προσέχετε στις μετακινήσεις σας.

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας και η έκλειψη σελήνης, που γίνεται για εσάς στον τομέα των οικονομικών σας, προμηνύουν αλλαγές και αναστατώσεις στο «δούναι και λαβείν». Πρέπει λοιπόν, να βάλετε μια τάξη στο συγκεκριμένο τομέα. Να βρείτε τρόπους να ρυθμίσετε, κι αν γίνεται να τελειώνετε, με χρέη και οφειλές προς τρίτους. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε το ρίσκο, περιορίστε τα έξοδά σας γιατί θα πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να «νοικοκυρέψετε» το οικονομικό σας ισοζύγιο.

Μην μπερδέψετε τα οικονομικά, με τα συναισθηματικά σας.

Στα αισθηματικά σας τα νέα είναι καλά. Ο έρωτας κυριαρχεί αυτό το διάστημα στη ζωή σας, υπάρχουν νέες γνωριμίες και δη μέσα από το κοντινό -φιλικό περιβάλλον σας

Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε τρυφερές στιγμές με το/η σύντροφό σας.

Καλό διάστημα να εκφράσετε τα δημιουργικά καλλιτεχνικά ταλέντα σας και που ξέρετε, ίσως να σας βοηθήσουν και οικονομικά..

Καλή Ανάσταση!

Φιλιά

Ελευθερία

The post Τα άστρα και τα ζώδια (14-20/4/2014) appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, έκλειψη σελήνης, επιρροή, συμμετοχή, αρης, δραση, σημαίνει, νέα, μπαμ, επηρεάζει, ωροσκοπιο, εκκρεμότητες, συγκεκριμένο, βγείτε, ειδήσεις, ipop, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ομαδα διας, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, εξαψη, τσαπανιδου, εξτρα, ipop, βγείτε, δυνατα, αφροδιτη, δουλεια, ξινο, περιοδος, πιεση, προγραμμα, τα νεα, υγεια, ψυχολογια, αγκαλια, αυξηση, αξιζει, αναγεννηση, αξιζε, ατυχηματα, βοηθεια, βρειτε, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, διαστημα, δημοσιο, δωσει, εγγραφα, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξοδα, επενδυσεις, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδιο, υπομονη, θετικο, ηρεμα, κεφαλαιο, κινηση, κι αλλο, λαθη, λαθος, λογια, μηνυματα, μπαμ, μπορειτε, μυαλο, νευρα, νωτα, ξερετε, ουρανος, οικογενεια, ολικη εκλειψη σεληνης, παιδια, περιβαλλον, πλουτωνας, υπογραφη, ποπη τσαπανιδου, ρηξη, ρυθμοι, ρισκο, συγκεκριμένο, συνεχεια, σπιτι, στο κοκκινο, σχεδια, σχολια, ταση, τετραγωνο, τριτη, υλοποιηση, φοβιες, φορα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, εκδρομες, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, κρυφα, μια φορα, οψεις, σημαίνει, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα