Η Βραζιλία αναστατώνει την Μπάγερν!

Οι δύο Βραζιλιάνοι διεθνείς της Μπάγερν Μονάχου, Ντάντε και Λουΐς Γκουστάβο, θα χάσουν τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Βερολίνο, επειδή θα επιστρέψουν στη Βραζιλία για να ενταχθούν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, ενόψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

«Θα αφήσουμε τους δύο παίκτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους» δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. Τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός

διευθυντής της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα, απείλησε ότι αν οι δύο παίκτες δεν έχουν φτάσει ως το Σάββατο στη Βραζιλία δεν θα κληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στη «χώρα του καφέ» από τις 15 έως τις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον κανονισμό οι διεθνείς ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι στη διάθεση των Εθνικών ομάδων 14 ημέρες πριν από κάθε εκδήλωση που διοργανώνει η FIFA. Ο Ρουμενίγκε είχε επικρίνει τη γερμανική ομοσπονδία για την ημερομηνία του τελικού, στον οποίο η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τη Στουτγκάρδη, καθώς γνώριζε την πιθανή αδυναμία των δύο Βραζιλιάνων να ενισχύσουν το σύλλογό τους, περίγραψε δε την απειλή του Παρέιρα ως «ψυχολογική τρομοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα