Η Θεσσαλονικιά μαθήτρια και η… ευρωπαϊκή πρωτιά της

Μία σημαντική διάκριση πέτυχε η μαθήτρια του Αριστοτελείου Κολεγίου Θεσσαλονίκης, Βαγιαλένα Δράμπα, η οποία θα εκπροσωπήσει μαζί με άλλους έξι μαθητές την Ελλάδα στην 75η Διεθνή Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Ρίγα της Λετονίας.

Η 16χρονη μαθήτρια της Β’ Λυκείου κατέκτησε την πρωτιά ανάμεσα στους 122 συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα,

οι οποίοι συμμετείχαν στην 28η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Παράλληλα, η μαθήτρια Ειρήνη Δαμιανίδου επελέγη να συμμετάσχει σε διεθνή φόρα, περιφερειακές και εθνικές συνόδους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων, που λαμβάνουν χώρα σε τακτική βάση σε ποικίλες χώρες της Ευρώπης.

Σημειώνεται πως το Αριστοτέλειο Κολέγιο της Θεσσαλονίκης συμμετέχει επί σειρά ετών στη Συνδιάσκεψη με μεγάλες επιτυχίες. Ήδη μαθητές του σχολείου είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων με ενεργή παρουσία σε διεθνή και παγκόσμια συνέδρια, εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

ΠΗΓΗ: karfitsa.gr

The post Η Θεσσαλονικιά μαθήτρια και η… ευρωπαϊκή πρωτιά της appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα