Η όμορφη Δήμητρα Λιάπη και οι φιλοδοξίες της για το Γαλάτσι

Στην μάχη των προσεχών δημοτικών εκλογών ρίχνεται ακόμη ένας νέος άνθρωπος, με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Μαρκόπουλου στο Γαλάτσι « Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο».

Ο λόγος για την νεαρή Δήμητρα Λιάπη, η οποία στα 25 της χρόνια αποφάσισε να δώσει τον δικό της αγώνα στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου, θέτοντας υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος.

Η κα Λιάπη, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών αλλά και το μεταπτυχιακό της πάνω στις

Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιες Σχέσεις, στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η νεαρή υποψήφια, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης του Γαλατσίου, μίλησε για όλα τα σοβαρά θέματα που αφορούν τον δήμο αλλά και γενικότερα της κοινωνίας.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως θα πείσει έναν άνεργο να την ψηφίσει, κοιτώντας τον στα μάτια, η ίδια τόνισε πως «Αν πω ότι σε καταλαβαίνω δε θα με πιστέψεις. Ξέρουμε και οι δύο πως η γενιά μας είναι αδικημένη. Όμως, δεν πρέπει να μείνουμε σ’ αυτό αλλά να αναζητήσουμε τρόπους να το αλλάξουμε.Οι προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε. Δεν μπορώ να σου πω να με ψηφίσεις, μπορώ μόνο να σου πω ότι θα προσπαθήσω γιατί ανήκω σε αυτή τη γενιά».

Όσον αφορά τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου Γαλατσίου, η νεαρή Δήμητρα υπογράμμισε ότι «Ως προς τα προβλήματα του Γαλατσίου αυτή τη στιγμή η καθαριότητα θεωρείται το πιο βασικό. Δεν υπάρχει σωστή διαχείριση στην ανακύκλωση. Οι κάδοι είναι λίγοι και σε πολύ κεντρικά σημεία, με αποτέλεσμα οι δημότες να μην έχουν πρόσβαση και κίνητρα ανακύκλωσης.Ένα δεύτερο θέμα αφορά στην αξιοποίηση και διαχείριση του Αττικού Πάρκου, το οποίο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Δεν υπάρχει κατάλληλο προσωπικό, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί και οι εγκαταστάσεις να παρακμάζουν.Στο Δήμο μας επίσης έχουμε Ολυμπιακά ακίνητα τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να εκμεταλλευτούμε. Βρισκόμαστε σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή και πρέπει να ασχοληθούμε με την άθληση των νέων.Τέλος, αξιοσημείωτο είναι πως το Γαλάτσι, ένας συνδετικός κρίκος του κέντρου με τα Βόρεια προάστια της πόλης πάσχει από συγκοινωνίες και υλοποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις οποίες έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες».

Τέλος, σε ερώτηση για το πλάνο του κ. Μαρκόπουλου όσον αφορά την φτώχεια και την ανεργία, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος υποστήριξε ότι « Όλους αυτούς τους μήνες που συναναστρέφομαι με τους δημότες της πόλης μου έχω διαπιστώσει πως παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν έχουν αξιοπρέπεια και περηφάνια. Αυτό είναι και το δικό μας στοίχημα: να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας χωρίς να «τραυματίσουμε» την ακεραιότητα και την τιμή τους. Αναφορικά με το κομμάτι της ανεργίας πρέπει να επικεντρωθούμε στη διενέργεια εκπαιδευτικών- επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους άνεργους συμπολίτες μας σε τομείς εργασίας που έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Το να μεμψιμοιρούμε χωρίς να αναζητούμε λύσεις δεν έχει νόημα».

The post Η όμορφη Δήμητρα Λιάπη και οι φιλοδοξίες της για το Γαλάτσι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ματσούκα νεαρήδήμητρα
Τυχαία Θέματα