Νεριτ(ερτ): σαν δεις καραβι στο βουνο «...νι» το εχει συρει!!!

13:25 6/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μετά από 22 ώρες, και αφού «αναμόρφωσε» το ΔΣ το νέο φορέα με ένα λογότυπο που εμπνεύστηκαν στις «τουαλέτες» και χρησιμοποίησε ο Πινοσέτ στην Χιλιανή τηλεόραση, καθαίρεσαν...
τον κ. Προκοπάκη. Με μια ταπεινωτική απόφαση, για λόγους που: «..δεν μπορεί πλέον να παραταθεί χωρίς σοβαρό κίνδυνο να παραβλαβεί σημαντικά Το δημόσιο συμφέρον και η παρεχόμενη δημόσια υπηρεσία», όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εποπτικού Συμβουλίου.
Τι ειρωνεία και εμπαιγμός από το Ε.Σ.!!!
Τώρα ξύπνησε και είδε «δημόσιο συμφέρον;». Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βαριές φράσεις, αλλά ούτε τα «ρεμάλια» της Φωκίωνος Νέγρη δεν θα τολμούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό τον όρο για τη δημόσια τηλεόραση, όταν η ίδια η συγκυβέρνηση και η Βουλή για το ίδιο θέμα, έχουν παραβιάσει σύνταγμα, νόμους, ΠνΠ, τροπολογίες, νέες διατάξεις για τη λειτουργία του μορφώματος, και όλα αποδείχτηκαν «φούσκες». Εδώ και μήνες είμαστε το μοναδικό site που καθημερινά αναφερόμαστε στο χάος, την αδιαφάνεια και δισλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.
Μάλιστα είχαμε δώσει και «προσωνύμια» στα αφεντικά του ραδιομέγάρο και στο ΔΣ, και τον αρμόδιο υφυπουργό. Σουλτάνος, γιουσουφάκια, Μεγάλη Αικατερίνη, κυρ-Θόδωρος με το δίκανο, Γουρλομάτης, Τρομπετίστας κλπ. Ειδικά για την Μεγάλη Αικατερίνη, πιο συχνά, για τη φόρα που είχε πάρει και ως Τσαρίνα με το τραγικό τέλος!!! Τα όσα συνέβησαν και θα συμβούν όλα τα είχαμε προβλέψει. Οι ευθύνες του Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών του να κλείσουν την ΕΡΤ και να την παραδώσουν εν λεωκώ στον Βενιζέλο και Καψή, είναι τεράστιες. Η γλώσσα μας σε προσωπικό επίπεδο, και μέσα από το site είχε μαλλιάσει!
Για ότι συμβαίνει τώρα στον φορέα δεν χαιρόμαστε. Πονάμε.... Γιατί ανεγκέφαλοι και σχιζοφρενείς ανέλαβαν το πηδάλιο του φορέα και τον οδηγούν σε διάλυση. Ποιος όμως τους διόρισε; Όχι εγώ! Το ΕΣ, αντί να καθαιρέσει όλο το ΔΣ και τους γενικούς, ξεκινώντας μια νέα περίοδο, έκανε νέο μεγαλύτερο ατόπημα. Ανέθεσε καθήκοντα διευθύνοντος στην «Λύκαινα» με τα νεογέννητα μωρά της να φιλάει τα πρόβατα. Καλά κ. Φορτσάκη και μέλη του ΕΣ, δεν μάθατε ποιος είχε το πάνω χέρι στη διοίκηση; Ο Προκοπάκης;
Ρωτήστε τον κυ-Θόδωρο και την Μεγάλη Αικατερίνη, μαζί με την κορινθιακή «Σ»ταφίδα, που προσελήφθει 4 μήνες πριν κλείσει η ΕΡΤ και θα μάθετε πολλά. Οι τρεις μαζί.... θα ενεργούν τώρα ανενόχλητα. Τι κρίμα!!! Εμείς θα δημοσιοποιήσουμε τα όσα είχαμε προβλέψει και επαληθεύτηκαν. Υπομονή. Τα ηνία τώρα του φορέα είναι στα χέρια τριών «προσωπικοτήτων», και από νομικής, καλλιτεχνικής, και τεχνολογικής πλευράς. Ένα μεγάλο «Μπράβο».
Άλλωστε το λέει και ο λαός μας: «Αν δεις καράβι στο βουνο .....νί το έχει σύρει»!!! Προς το παρόν απολαύστε το λογότυπο της τουαλέτας και του Πινοσέτ. Εδώ είμαστε για να τα λέμε. Όσο την Μεγάλη Αικατερίνη θα διαβάσετε σύντομα για να μάθουν και οι «δόκτορες» του ΕΣ.
Keywords
Τυχαία Θέματα