Η νονά της Αθηνάς ξεσπάει για την πώληση του Σκορπιού

Βαρύ «κατηγορώ» της Μαρίνας Δοδέρο για την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει τον Σκορπιό. Η νονά της «χρυσής» κληρονόμου δηλώνει σοκαρισμένη από την κίνηση της Αθηνάς να πουλήσει το εμβληματικό νησί στον Ρώσο μεγιστάνα, σημειώνοντας με νόημα ότι αν ζούσε η μητέρα της, Χριστίνα, δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Αν η Αθηνά πουλούσε τον Σκορπιό για να δώσει τα χρήματα στην Ελλάδα, «αυτό θα το δεχόμουν», λέει

χαρακτηριστικά.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο», δηλώνει στο «Έθνος της Κυριακής» η Μαρίνα Δοδέρο, η οποία σπάει τη σιωπή της μετά από 25 χρόνια.

«Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται», δηλώνει στην εφημερίδα και τονίζει πως το κόστος για τη συντήρηση των τάφων δεν είναι μεγάλο. «Ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν», αναφέρει και με παράπονο θυμάται πως δεν είχαν αφήσει την ίδια να ταριχεύσει και τη Χριστίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα