Η κολοτούμπα του Άκη στον ανακριτή

Στο γραφείο του ανακριτή Γ.Μάλλη μετέβει σήμερα Κυριακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος με σκοπό να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση μαυρού χρήματος στην οποία εμπλέκεται. Ο πρώην υπουργός αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του ανακριτή και ανακάλεσε την πρώτη απολογία του.

Σύμφωνα με τους τρεις δικηγόρους του Λ. Κοτσαλής, Γ. Παγορόπουλος και Γ. Νικολάου, ο κ. Τσοχατζόπουλος

δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση ανακριτή, καθώς –όπως είπε- θεωρεί απολύτως άκυρη και παράνομη την ασκηθείσα σε βάρος του δίωξη καθώς και την όλη διαδικασία που ακολουθείται.

Κατά τον κ. Τσοχατζόπουλο, όπως διεμήνυσαν οι συνήγοροι του, η διαδικασία αυτή θα τελειώσει όταν εμφανιστεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή, όπου είναι αποφασισμένος να μιλήσει «να δείξει την αλήθεια στο λαό και να αποκαταστήσει την αδικία».

Ο πρώην υπουργός επανέφερε στον ανακριτή το αίτημά του να κληθούν για κατάθεση όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, όπως και τα στελέχη του του υπουργείου Άμυνας –την περίοδο που ήταν και αυτός υπουργός- τα οποία συμμετείχαν στη λήψη αποφάσεων για τις επίμαχες προμήθειες, αίτημα που όπως δήλωσαν οι συνήγοροι αρνήθηκε ο ανακριτής

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τέλος ζήτησε την αποφυλάκιση της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη ενώ διά των συνηγόρων του «απάντησε» στη δήλωση του δικηγόρου της κόρης του, που τον κάλεσε να σπάσει τη σιωπή του: «Αν αποφασίσει να μιλήσει, θα μιλήσει όταν θέλει και δεν δέχεται καμία υπόδειξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα