Η γυναίκα – φαρμακοποιός αρχηγός συμμορίας ναρκωτικών!

του Γιάννη Ντάσκα

Ποιος θυμάται το κύκλωμα του δικαστή Καλούση; Του δικαστή που πήρε τη δική του θέση στη Ιστορία, όχι τόσο για τα κόλπα του με άλλους στην έκδοση προσυνεννοημένων δικαστικών αποφάσεων, αλλά κυρίως για τον… εκβιασμό του στις δίμετρες (από 1,85 και πάνω συμβιβαζόταν) ωραίες γυναίκες. Αν και ο ίδιος ήταν και είναι μάλλον δύσμορφος και όχι «καλλονός» με τη δικαστική του ιδιότητα κατάφερε και περνούσε τον εκβιασμό.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν η περίπτωση Ιατρίδη, ενός κυκλώματος που εισήγαγε ναρκωτικά μέσω… φαρμάκων στην Ελλάδα

και είχαν πιαστεί με την βοήθεια της Αμερικανικής υπηρεσίας DEA.

Η δίμετρη Μέρεντιθ που ήταν η πανέμορφη σύζυγος Ιατρίδη υπέκυψε στον εκβιασμό Καλούση και… «θυσιάστηκε» στο βωμό του κρεβατιού του για το καλό των άλλων, μεταξύ των οποίων και πρόσωπα για τα οποία ενδιαφέρονταν κύκλωμα μεγαλοπολιτικών και μεγαλοδημοσιογράφων οι οποίοι κατέχουν και σήμερα καίριες θέσεις. Το σκάνδαλο έγινε το 2000 και σήμερα έχει φτάσει μόνο στον πρώτο βαθμό Δικαιοσύνης.

Τα είδε αυτά προφανώς μια 39χρονη φαρμακοποιός και έκανε ακριβώς το ίδιο. Οργάνωσε δικό της κύκλωμα και μέσω αυτού εισήγαγε ναρκωτικά σε χάπια και άλλες μορφές με πρόσχημα και «κάλυψη» τη φαρμακευτική δραστηριότητα.

Σήμερα η αστυνομία ανακοίνωσε υπερήφανα (όπως στην περίπτωση Ιατρίδη) ότι εξάρθρωσε το κύκλωμα αυτό συνέλαβε τη 39χρονη φαρμακοποιό με την κατηγορία της αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, κατάσχεσε χιλιάδες ναρκωτικά χάπια και τους έστειλε όλους στον εισαγγελέα με κακουργήματα.

Να οφείλεται η σύλληψη αυτή στην ανάμιξη του Γιάννη Ραχωβίτσα, στη Δίωξη ναρκωτικών, στον οποίο οφειλόταν η εξάρθρωση του πανομοιότυπου κυκλώματος Ιατρίδη – Καλούση; Πιθανό… Ας παρακολουθήσουμε τη συνέχεια…

The post Η γυναίκα – φαρμακοποιός αρχηγός συμμορίας ναρκωτικών! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα