Η Έλενα Ράπτη μίλησε για τη σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα και το ενδεχόμενο γάμου…! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιο γήινη και εύθραυστη δήλωσε ότι είναι μέσα στο σπίτι της… η βουλευτής Έλενα Ράπτη σε τηλεοπτική εκπομπή. Η κα. Ράπτη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με μικρότερο άνδρα που δεν είναι άλλος από τον Λούκα Γιώρκα καθώς και στο ενδεχόμενο να βρεθεί νυφούλα στο πλάι του αγαπημένου της…..

Σχετικά με τη διαφορά ηλικίας και τη σχέση της με έναν μικρότερο άντρα, είπε: «Εμένα ανάγκη μου είναι να επικοινωνώ. Να μπορώ να νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου, με καταλαβαίνει, με νοιάζεται και με προστατεύει.

Γιατί έξω από το σπίτι μπορεί να είμαι πάρα πολύ δυναμική, μέσα στο σπίτι είμαι πιο γήινη, πιο εύθραυστη. Κι εκεί εγώ χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά ενός ανθρώπου που είναι προσγειωμένος, που ξέρει να δίνεται και να υπερασπίζεται» τονίζοντας: «Δεν είχα ξεφύγει ποτέ στο θέμα της ηλικίας, γι’ αυτό και για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο». Παράλληλα αποκάλυψε την ηλικία της και πως έχει ακόμη καιρό να σκεφτεί μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου.

The post Η Έλενα Ράπτη μίλησε για τη σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα και το ενδεχόμενο γάμου…! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα