Η «Δημοκρατία των εντυπώσεων» και ο… κάλος στο κεφάλι

Δυστυχώς, ούτε « γνώσιν», ούτε «προς συμμόρφωση», αποδεικνύεται πως ήταν –ενώ θα έπρεπε- τα όσα συνέβησαν ,τις τελευταίες μέρες πέριξ των συλληφθέντων Χρυσαυγιτών.

Τα διαδραματιζόμενα εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται – από πολλούς «περιοδεύοντες» ή «λειτουργούντες» στα μίντια- με όρους γηπεδικούς , στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακού τύπου «δημοκρατίας των εντυπώσεων».

Κριτικάρουν και αξιολογούν (ως μοναδικoί αυθέντες) την δικαιοσύνη και το έννομο κράτος, όπως ο «τυφλός» και ανεγκέφαλος οπαδός οικείους (ή αντιπάλους) παίκτες και διαιτητές. Σε κλάσματα δευτερολέπτου περνάνε από τις ζητωκραυγές

και τα παραληρήματα ενθουσιασμού, στα γιούχα και τα αναθέματα. Από το «ήρωα» και «Θεέ», στο «άχρηστε» και «πουλημένε»… Και τούμπαλιν…Ανάλογα πώς τους «έκατσε η φάση» στον… κάλο του εγκεφάλου τους και στην παραμορφωτική στραβωμάρα τους…

Άσε πού για να δικαιούσαι να εκφέρεις «δημόσια άποψη», θα πρέπει πρώτα να έχεις «βρέξει πισινό» στην πηγή της συγκεκριμένης γνώσης.

Ή για να πείσεις «ρητορεύοντας» κατά της όντως εγκληματικής βίας, να μην έχεις πετάξει, προηγουμένως, εσύ μπουκάλια στο τερέν.

Τι μου λες τώρα…

The post Η «Δημοκρατία των εντυπώσεων» και ο… κάλος στο κεφάλι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα