Η Χριστίνα είχε απαχθεί ξανά από τον ίδιο άνθρωπο

Η ερωτευμένη 13χρονη Χριστίνα είχε φύγει και πριν 2 χρόνια με τον 23χρονο Αλβανό Marjon Ajazi. Εδώ και δύο χρόνια εξελισσόταν το ηλεκτρονικό τους φλερτ, από όταν η μικρή ήταν 11 χρονών και μάλιστα είχε περάσει μαζί του και ένα Σαββατοκύριακο, λέγοντας ψέματα στη γιαγιά της ότι θα κοιμόταν στο σπίτι της κολλητής της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά της μικρής Χριστίνας είχε καταλάβει τότε τι είχε συμβεί, όμως δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αφού η εγγονή της, της υποσχέθηκε ότι δεν θα το

ξαναέκανε και δε θα της έλεγε ξανά ψέματα.

Λίγο καιρό αργότερα ο 23χρονος Ajazi συνελήφθη από την αστυνομία για κατοχή μικροποσότητας ινδικής κάνναβης και διατάχθηκε η απέλασή του.
Παρ’ ολ’ αυτά ο νεαρός Αλβανός δεν σταμάτησε το φλερτ του με την Χριστίνα, συνέχισε να επικοινωνεί μαζί της μέσω facebook και κάποια στιγμή επέστρεψε κρυφά στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο Παλιό Τσιφλίκι Καβάλας, όπου και εργάστηκε αρχικά ως βοσκός και μετέπειτα ως dj.
Μάλιστα από το Πάσχα είχε αρχίσει να οργανώνει το σχέδιό του για την αρπαγή της μικρής Χριστίνας, ώστε να ζήσουν μαζί.
Κλειδί στην ανεύρεση της 13χρονης ήταν το αφεντικό του νεαρού, που μαζί με τον γιο του τους φιλοξενούσαν στη στάνη τους και τους πήγαιναν φαγητό. Το στίγμα του κινητού της Χριστίνας, οδήγησε τους αστυνομικούς στην αγροικία και οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη. Εκείνος, για να μην κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία έδωσε οδηγίες για το πώς μπορούν να φτάσουν στο μέρος που κρυβόταν ο Ajazi με την μικρή και παρέσυραν τους αναζητούμενους, με την πρόφαση ότι θα τους πήγαιναν φαγητό.

Όταν έφτασαν εκεί οι δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ, η Χριστίνα και ο Marjon είχαν εξαφανιστεί. Οι δυο τους, επειδή κατάλαβαν ότι ο εντοπισμός τους ήταν θέμα χρόνου, χωρίστηκαν και τελικά η Χριστίνα εντοπίστηκε στα λουτρά Ελευθερών.
Η ίδια η Χριστίνα πάντως αρνείται να δώσει εξηγήσεις για την εξαφανισή της και δηλώνει απερίφραστα ότι ακολούθησε τον νεαρό με τη θέλησή της, ζητώντας από την αστυνομία να σταματήσει το ανθρωποκυνηγητό.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι της με την γιαγιά και τον παππού της και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν έχει υποστεί κανενός είδους κακοποίηση.

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Διαβάστε επίσης:

Της έταζε λαγούς με… δολάρια για να την ξεμυαλίσει (ΦΩΤΟ)

Γιαννόπουλος: Η Χριστίνα ήθελε να βρεθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Με καλυμμένο πρόσωπο εμφανίστηκε ο 23χρονος Αλβανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα