«Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί»-Παιδική παράσταση αλληλεγγύης

ΣΙΚΥΩΝΙΑ 2013

«Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί»
παράσταση για παιδιά –και για μεγάλους

αξίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στα Σικυώνια

Το Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013, στις 9 μ.μ., στις Αποθήκες Α.Σ.Ο., θα παρουσιαστεί στα πλαίσια των ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 2013 ένα από τα πιο γνωστά παραμύθια, «η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί», από το θέατρο ΤΕΧΝΟΡΑΣΗ σε συνδιοργάνωση με τη θεατρική ομάδα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, σε σκηνοθεσία Σ. Αναστασίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ορφανοτροφείο «ΕΛΛΑΣ» για παιδιά της Ακτής Ελεφαντοστού

που πάσχουν από AIDS. Στην παράσταση θα παραβρεθεί η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του Aids (UNAIDS) κ. Μέρω Κεσεσίογλου.

Πρόκειται για την πρώτη παράσταση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στα πλαίσια του θεσμού των Σικυωνίων, μετά από πρωτοβουλία της ομάδας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, που αγκαλιάστηκε από τη «Μηκώνη».

Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Ελίζα Τζίτζη, Νίκη Βουγιού, Νίκος Γιαννίκας, Σωτηρία Κολόζου, Στάθης Αναστασίου, Κωνσταντίνα Μακρή και ο Λάκης Ξάνθης.
Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι: θεατρική διασκευή Οδ. Λούγκλος, μουσική Σ. Κολόζου, σκηνικά Γ. Λαμπριανίδης και κοστούμια Ελπινίκη.

Διάρκεια παράστασης 75΄
Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο Ανδρούτσος στο Κιάτο
Πληροφορίες: τηλ. 2742360117, 6944-770.986

Keywords
Τυχαία Θέματα