Η ατζέντα της Παρασκευής

11:30 Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, θα συναντηθεί στο ΥΠΟΙΚ, με την υπουργό Οικονομικών της Νορβηγίας Siv Jensen και τον πρέσβη της Νορβηγίας στην Ελλάδα Sjur Larsen. (Νίκης 5-7, 6ος όροφος)

Διαβάστε τα σημαντικότερα θέματα της ημέρας

12:00 Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, θα συναντηθεί με τον πρέσβη της Ιαπωνίας, Masuo Nishibayashi, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

13:00

Πορεία ενάντια στη διαθεσιμότητα από την ΟΛΜΕ. Σημείο εκκίνησης η πλατεία Κλαυθμώνος.

13:45 Λονδίνο: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης θα συναντηθεί με τον βρετανό Υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων, Λόρδο Ian Livingston. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή των Λόρδων. Ακολούθως, στις 14.45 μ.μ. θα συναντηθεί με την Λόρδο Δήμαρχο του City of London, κα Fiona Wolf. Ο κ. Μηταράκης θα έχει επίσης σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών και ταμείων.

14:00 Έκτατη γενική συνέλευση στα γραφεία της ΔΕΗ.

14:30 Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με εκπροσώπους των οικογενειών των πεσόντων ηρώων των Ιμίων (Μέγαρο Μαξίμου).

18:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επανεμφάνιση μελών της Χρυσής Αυγής στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας διοργανώνουν, στην οδό Π. Τσαλδάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας και άλλες αριστερές οργανώσεις.
- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Νοέμβριο από την ΕΛΣΤΑΤ
- Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον γραμματέα του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη, θα επισκεφθεί την Παρασκευή, τους πληγέντες από τον πρόσφατο σεισμό στην Κεφαλονιά.Στο κλιμάκιο της αντιπροσωπείας θα μετέχουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, Θάνος Μωραΐτης, Χρήστος Γκόγκας καθώς και οι Νίκος Οικονομίδης και Αντώνης Λιάρος.

The post Η ατζέντα της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα