Γιουπ Χάινκες: «Άλλη ομάδα η Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι»

Πολύ περήφανος για την ομάδα του και την πρόκρισή της στον τελικό δήλωσε ο Γιουπ Χάινκες, ενώ παραδέχτηκε πως η απουσία του Λιονέλ Μέσι επηρέασε σημαντικά την Μπαρτσελόνα.

Όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός: «Σίγουρα κανείς από μας δεν περίμενε να περάσουμε με συνολικό σκορ 7-0. Όμως η υπεροχή μας ήταν ξεκάθαρη και στα δύο παιχνίδια. Ξέρω πως οι ισπανικές ομάδες είναι δυνατές, ειδικά η Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω πώς τους αρέσει να παίζουν και τη φιλοσοφία τους. Η ομάδα που κατάλαβε την τακτική τους προσέγγιση

πολύ καλά και εφάρμοσε άριστα τα πλάνα». (…)«Ήταν πασιφανές πως η ομάδα μου μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Παίξαμε εξαιρετικά από το ξεκίνημα. Η Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική ομάδα χωρίς τον Μέσι. Η απουσία του μας προκάλεσε έκπληξη».

Σχετικά με τον τελικό του Λονδίνου, τόνισε: «Η Ντόρτμουντ άξιζε να περάσει στον τελικό και έκανε-όπως κι εμείς-μια καταπληκτική σεζόν στη διοργάνωση. Φυσικά είναι μια μικρή έκπληξη η παρουσία της στον τελικό. Ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές στο Γουέμπλεϊ».

Keywords
Τυχαία Θέματα