Για κακούργημα απόπειρας εμπρησμού ο Κατσίκης

Του Γιάννη Ντάσκα

«Πήγα να μαζέψω πέτρες σε εκείνο το σημείο».

Αυτήν την εξήγηση έδωσε ο 60χρονος Γιάννης Κατσίκης εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εμπρησμού στην Βαρυμπόμπη. Συνελήφθη στις 11 το βράδυ και υποστηρίζει σοβαρά – σοβαρά ότι εκείνη την ώρα με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και με μπιτόνι βενζίνης στο αυτοκίνητο και με αναπτήρες πήγε για… πέτρες.

Στην Αστυνομία

είναι γνωστός από καταδίκες στο παρελθόν για λαθρουλοτομία αλλά και για απείθεια κατά της Αρχής.

Αυτονόητο είναι ότι είναι αστεία η δικαιολογία ότι ακριβώς με τα 8 μποφόρ, αέρας ιδανικός για πυρκαγιά, πήγε να μαζέψει πέτρες σε μια περιοχή την οποία εξαιτίας της έλλειψης κτηματολογίου διεκδικούν διάφοροι ως ιδιωτικοδασική.

Υπο διεκδίκηση ήταν σχεδόν και όλες οι άλλες περιοχές που κάηκαν από καθαρό εμπρησμό αλλά παρά τις …εκατοντάδες συλλήψεις τα δυο τελευταία χρόνια για απόπειρες η εμπρησμούς ουδείς είναιστη φυλακή με την απαιτούμενη ποινή των ΙΣΟΒΙΩΝ.

Ο Κατσίκης είναι κάτοικος Καπανδριτίου και καταγράφεται ως άεργος.

Όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία θα κάνει έλεγχο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Κατσίκη για να διαπιστώσει αν και με ποιους ήρθε σε επαφή τα τελευταία 24ωρα.

Οι τεχνικές δυνατότητες είναι αρκετές ώστε να βρεθει με απόλυτη ακρίβεια και σε ποιο σημείο βρισκόταν όταν μιλούσε και βέβαια ενδιαφέρον θα έχουν τα πρόσωπα,ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την περιοχή,διεκδικήσεις συναφή επαγγέλματα κλπ

Για το τι ήθελε τις πέτρες ο Κατσίκης έδωσε μια αστεία εξήγηση,τόσο αστεία ώστε θα ήταν πιο πιστευτό αν ισχυριζόταν ότι τις ήθελε για τα άγρια θηρία του Καπανδριτίου,μια περιοχή που κάηκε πρώτα και ύστερα έγινε βίλες νόμιμες…

Keywords
Τυχαία Θέματα