Γ. Αναστασίου: Δηλώνει πως είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αναστασίου επιβεβαίωσε σε Ολλανδικά ΜΜΕ ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού και μάλιστα για τρία χρόνια.

Ο Έλληνας προπονητής σε δηλώσεις του στο σάιτ «Voetbal International» δήλωσε επίσημα πως από την επόμενη σεζόν θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, καθώς όπως είπε ήρθε σε συμφωνία

με το «τριφύλλι» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε στους Ολλανδούς τους στόχους του στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του: «Στόχος μου είναι να δουλέψω γύρω από νέους και φιλόδοξους παίκτες, ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά μου αρέσει. Το πλεονέκτημα μου είναι ότι γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και έχω επίσης έχω εργαστεί στην Ευρώπη», ενώ για την αιώνια κόντρα στην Ελλάδα, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό στο μέλλον».

Από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου είναι στη λίστα των πρασίνων αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν ότι δεν μπορούν ακόμη να ανακοινώσουν κάτι επίσημα.

Αν η συμφωνία ανακοινωθεί επίσημα και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τότε οι πράσινοι ξεκινούν από νωρίς τον προγραμματισμό της νέας σεζόν θορυβημένοι από τη φετινή αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα