Φωτογραφίες από το τριήμερο της Κεφαλογιάννη στην Ήπειρο (ΦΩΤΟ)

Με στόχο την τουριστική ανάπτυξη των περιοχών της Ηπείρου, βρίσκεται αυτό το τριήμερο η Όλγα Κεφαλογιάννη σε Μέτσοβο και Ιωάννινα, πραγματοποιώντας συνεχώς συναντήσεις με φορείς.

Το σύνολο σχεδόν των ζητημάτων που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Περιφέρεια η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Στη σύσκεψη που ακολούθησε, από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον αρμόδιο για θέματα Τουριστικής

Ανάπτυξης Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου έγινε αναλυτική παρουσίαση της σημερινής κατάστασης του τουρισμού στην Ήπειρο, των προβλημάτων που υπάρχουν σε διάφορους τομείς, αλλά και ορισμένων πτυχών του μελλοντικού σχεδιασμού της Περιφέρειας.

Κεντρικό συμπέρασμα από τη συνάντηση, όπως και η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη συνόψισε σε δηλώσεις της, είναι ότι η Ήπειρος έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για τουρισμό “12 μηνών”. Παράλληλα υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας και ενιαίας προβολής, ενώ η Υπουργός αναγνώρισε το γεγονός ότι η Περιφέρεια Ηπείρου κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση της τουριστικής προβολής και της αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων.

Η υπουργός Τουρισμού δεν παρέλειψε σε κάποιες πιο χαλαρές στιγμές να φωτογραφηθεί και με τοπικούς φορείς.

The post Φωτογραφίες από το τριήμερο της Κεφαλογιάννη στην Ήπειρο (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα