Φώτης Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ έχει δικό της πρόγραμμα για την μεταμνημονιακή Ελλάδα»

Το δικό της πρόγραμμα για την μεταμνημονιακή Ελλάδα καταθέτει το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως τόνισε χθες κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στα πλαίσια της επίσκεψης του Φώτη Κουβέλη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, «πορευόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το συνέδριό μας, που θα γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου, και θα καταθέσουμε το δικό μας πρόγραμμα,

για την οικονομία και την ανάπτυξη», ενώ διατύπωσε την εκτίμηση «πως υπάρχει δρόμος για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει».

Ενώ αναφορικά με το πλεόνασμα ο Φώτης Κουβέλης ενέφερε, «ευχόμαστε να υπάρχει, αλλά δεν ισχύει», ενώ συμπλήρωσε δεν έχουν δοθεί τα χρήματα ακόμα για τις δημόσιες επενδύσεις και το Δημόσιο χρωστά πολλά χρήματα σε ιδιώτες.

«Άλλοι είναι οι υπολογισμοί που κάνει η κυβέρνηση και άλλοι οι δανειστές μας», ήταν αυτό που τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ενώ συνέχισε λέγοντας «άλλοι είναι οι υπολογισμοί που κάνει η κυβέρνηση και άλλοι οι δανειστές μας».

The post Φώτης Κουβέλης: «Η ΔΗΜΑΡ έχει δικό της πρόγραμμα για την μεταμνημονιακή Ελλάδα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα