Εξερράγη στρατιωτικό ελικόπτερο στο Κραματόρσκ (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Σύννεφα καπνού συγκεντρώθηκαν πάνω από το αεροδρόμιο στο Κραματόρσκ στην ανατολική Ουκρανία αφότου σημειώθηκαν εκρήξεις κοντά σε εργοτάξιο.

Σύμφωνα με το Kramatorsk.info, αρκετές εκρήξεις έλαβαν χώρα στις 11 το πρωί τοπική ώρα ( 09:00 GMT ) . Στη συνέχεια ακολούθησε φωτιά και καπνός.

Η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας ( SBU ), επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την έκρηξη του ελικοπτέρου

στο αεροδρόμιο της πόλης.

Μάλιστα ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο δείχνει μια δυνατή έκρηξη στην περιοχή που προκάλεσε σύννεφο καπνού. Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν τη φωτιά που προκλήθηκε στην περιοχή της έκρηξης.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Vasily Krutov, του SBU, το ελικόπτερο στοχευόταν από έναν ελεύθερο σκοπευτή, ο οποίος πυροβόλησε το ρεζερβουάρ καυσίμου . Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο πιλότος τραυματίστηκε.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι το στρατιωτικό ελικόπτερο του Κιέβου συνετρίβη στο αεροδρόμιο.

«Ένα Mi – 8 αεροπλάνο εξερράγη στο αεροδρόμιο του Κραματόρσκ, χωρίς να υπάρξουν θύματα. Ένας πιλότος κατάφερε να πηδήξει [ από το αεροπλάνο ]», είπε ο Ντμίτρι Τίμτσουκ, επικεφαλής του Κέντρου για τον Πόλεμο – Πολιτικές Έρευνες στο Kramatorsk.info news. «Μια προκαταρκτική θεωρία είναι ότι το ελικόπτερο έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης πριν από την πτήση», κατέληξε.

Σύμφωνα με το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας,«η έκρηξη ήταν το αποτέλεσμα πυρών από έναν εκτοξευτήρα αυτοπροωθούμενων οπλοβομβίδων».



The post Εξερράγη στρατιωτικό ελικόπτερο στο Κραματόρσκ (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα