Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας – Αρχηγός φέρεται να είναι 45χρονος αστυνομικός

Κύκλωμα που προωθούσε στην πορνεία Ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες, μέσα από μία ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, με την σύλληψη τεσσάρων ατόμων, εκ των οποίων και ένας 45χρονος εν ενεργεία αστυνομικός.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν στην νοτιοανατολική Αττική το απόγευμα της Πέμπτης, δύο άντρες και δύο γυναίκες, ενώ οι αρχές αναζητούν και έναν 51χρονο, ο οποίος παρείχε βοήθεια για συγκεκριμένες πράξεις του κυκλώματος μαστροπείας.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με απόφασή του, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 45χρονο αστυνομικό, ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης και διατάχθηκε σε βάρος του ένορκη διοικητική εξέταση.

Υπενθυμίζεται, πως σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματικής οργάνωσης, της μαστροπείας αλλά και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται από την αστυνομία το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο. Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, το χρηματικό ποσό των 11.235 ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δεκατρία κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού.

The post Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πορνείας – Αρχηγός φέρεται να είναι 45χρονος αστυνομικός appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα