«Εξαφανίστηκαν» 350.000 ευρώ από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας!

Πίσω από μια υπεξαίρεση «μαμούθ» που αποκαλύφθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και αναμένεται να ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, φέρεται πως «κρύβεται» ένας ανθυπαστυνόμος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει ομολογήσει για την ενέργειά του. Κατόπιν έρευνας που διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, και την οποία διενήργησαν «αδιάφθοροι» της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ,

βρέθηκε το «φως» για την εξιχνίαση της εν λόγω υπόθεσης.

Όπως αποκαλύπτει το thebest.gr, ο ανθυπαστυνόμος φέρεται να έχει ομολογήσει ήδη προφορικά την τεράστια υπεξαίρεση και απομακρύνθηκε από τη θέση του, μετά από απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχου Κώστα Κυριακόπουλου. Η δράση του ανθυπαστυνόμου,που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον τζόγο, ξεκίνησε το 2009.

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα για το θέμα, ωστόσο δεν πήρε θέση για το θέμα, αναμένοντας την ολοκλήρωση του ελέγχου που διεξάγεται από την αρμόδια Οικονομική Επιθεώρηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα