Καρύδης: Να μεταβάλει ο Σαμαράς τη γνώμη του πριν τις 19.30!

Προσωπικές ευθύνες προς τον Αντώνη Σαμαρά για το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, επιρρίπτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καρύδης, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αλαζονεία, που κλιμακώνεται και βάζει σε «πολύ μεγάλη περιπέτεια» την πατρίδα και την οικονομία.

Ο κ. Καρύδης, σε συνέντευξή του, αναφέρει πως το ΠΑΣΟΚ

θεωρεί ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τη λειτουργία της κυβέρνησης», σημειώνει ότι με το κλείσιμο της ΕΡΤ «υπάρχει μια παραβίαση του θεσμού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που πλήττει ευθέως τη Δημοκρατία στη χώρα μας» και κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ότι με το πρόσχημα των μεταρρυθμίσεων γκρεμίζει τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός. Η θέση του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει ο κ. Καρύδης, είναι καθαρή και ξάστερη: «η ριζική αναδιάρθρωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης μέσα από διάλογο στη Βουλή. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου, να είναι σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών και σε καμία περίπτωση δεν συναινούμε και δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε μια δημοκρατική εκτροπή».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι μόνο αν υπάρξει ψυχραιμία «και κυρίως ο κ. Σαμαράς σταθεί στο ύψος των περιστάσεων», μπορεί να υπάρξει η λύση που θέλει η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, να ανοίξει δηλαδή η ΕΡΤ. «Πιστεύουμε ότι ο κ. Σαμαράς θα αναλάβει αυτή την τεράστια ευθύνη για αυτή την περιπέτεια που πάει να βάλει τη χώρα και μέχρι τις 19.30 το βράδυ να έχει μεταβάλει τις απόψεις του», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα