Έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο

Την ευκαιρία να βάλει ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή του έχει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Πινιέιρος στον δεύτερο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να υπερασπιστούν το +11 (81-70) του πρώτου αγώνα και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει εστιάσει στην αντιμετώπιση των περιφερειακών σουτ της Πινιέιρος, καθώς στον πρώτο τελικό βάρεσαν 34 τρίποντα. Συγκεκριμένα, ο Μπαρτζώκας δε θέλει να δώσει χώρο για ελεύθερα σουτ στους Στόλγουορθ, Μπορατσίνι και Ταβερνάρι.

Απόψε, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, με έντονο το “ερυθρόλευκο” χρώμα που θα δώσουν οι Έλληνες ομογενείς.

Δηλώσεις

“Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τους σεβόμαστε, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά. Θα παίξουμε καλύτερα και με περισσότερο μυαλό”, δήλωσε ο Σαμέλ Στόλγουορθ, που είχε 26 πόντους στο πρώτο ματς.

Ο Τζόναθαν Ταβερνάρι είπε με τη σειρά του: “Οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στο πρώτο ματς. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά όχι ανίκητος. Θα πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες, να μην κάνουμε λάθη και να σουτάρουμε καλά. Έτσι μπορούμε να κερδίσουμε. Αν μπορέσουμε να κερδίσουμε, θα δούμε μετά και για τη διαφορά”.

The post Έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα