Επίσκεψη στην ανατολική Αττική πραγματοποίησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

«Θλιβερή» χαρακτήρισε την εικόνα που παρουσιάζουν τα έργα στην περιφέρεια ανατολικής Αττικής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Νέα Μάκρη χθες.

Ο κ. Κουμουτσάκος, βρέθηκε στην ανατολική Αττική προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν στην κυκλοφορία από τη βροχή που σημειώθηκε. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης μετά από συνάντηση του με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής και συνομίλησε με αγανακτισμένους κατοίκους και καταστηματάρχες, δήλωσε: «Μετά από

μια μεσαίας έντασης και μικρής διάρκειας ανοιξιάτικη βροχή, η κατάσταση στη λεωφόρο Μαραθώνα είναι απαράδεκτη. Η κίνηση έχει διακοπεί. Η κυκλοφορία εδώ και ώρα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα. Υπάρχει «πλεόνασμα» νερού, «πλεόνασμα» πλημμύρας. Αυτά είναι τα προβλήματα που βιώνουν σε κάθε βροχή οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής. Όχι μόνον εδώ, στη Νέα Μάκρη, αλλά και στο Πόρτο Ράφτη και στο Μαραθώνα. Αυτή είναι η θλιβερή εικόνα των έργων και ημερών του απερχόμενου καθεστώτος Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής».

The post Επίσκεψη στην ανατολική Αττική πραγματοποίησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα