Επιστρέφει στην τηλεόραση με νέο τηλεπαιχνίδι η Νάντια Μπουλέ

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την Κυριακή, «Μες Στην Καλή Χαρά», ήταν η Νάντια Μπουλέ, όπου μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια είπε: «Δεν μπορώ να κάνω και πολλές δηλώσεις επ’ αυτού, γιατί κανονικά θα έπρεπε να είχε παίξει από πέρσι τον χειμώνα. Έτσι όπως είναι τώρα και με τα τηλεοπτικά δεδομένα που ισχύουν δεν μπορώ να πω. Θεωρητικά θα πάει για τον επόμενο χειμώνα, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά μέχρι να το δω».

Η Νάντια, εξήγησε

ακόμη τους λόγους, που καθυστέρησε η εκπομπή να βγει στο αέρα και είπε πως: «Υπήρχαν κάποια θέματα σε σχέση με τα δικαιώματα του παιχνιδιού και τους Γάλλους. Τώρα, όμως, έχει λυθεί αυτό και νομίζω πως έχει ανοίξει ο δρόμος για να προβληθεί και όλα να πάνε καλά.»

Όσο για την συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου η νεαρή παρουσιάστρια είπε: «Δεν είμαι δεσμευμένη τυπικά, αλλά συναισθηματικά και ηθικά. Ό,τι συζητήσεις έχω να κάνω με τον ΑΝΤ1 θα τις κάνω. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία, νομίζω και το κανάλι, έχουμε κάνει πολύ ωραία πράγματα και θα ήθελα να κάνουμε και κάτι καινούριο»

Keywords
Τυχαία Θέματα