Εύα Καϊλή: «Φορούσα κλειστά ρούχα και δεν βαφόμουν. Είχα περάσει στο άλλο άκρο»

Η Εύα Καϊλή μίλησε στην εκπομπή «JOY» για την δημοσιογραφία, την πολιτική και τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν. Η δημοσιογραφία της λείπει όπως είπε: «Μου λείπει η επαφή που έχεις με τον κόσμο, η επικαιρότητα».

Μετά τις εκλογές δεν ήθελε να βολευτεί σε κάποια θέση στο δημόσιο όπως ανέφερε η ίδια. Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη και δεν χειρίστηκε σωστά την δημοσιότητα. Κάποιες φορές ένιωθε

ενοχικά και δεν έβγαινε με τους φίλους της για να μην «χαλάσει» την εικόνα που είχε φτιάξει εξαιτίας λάθος δημοσιεύματος.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Εύα Καϊλή μίλησε γενικά για το πόσο προσπαθούσε ανέκαθεν να μην προβάλει την εξωτερική της εμφάνιση «Ποτέ δεν προσπάθησα να προβάλω την εμφάνισή μου. Έκανα το αντίθετο. Δηλαδή προσπαθούσα να μην προσέχω καθόλου την εμφάνισή μου, είχα μια άρνηση απέναντι σε όλο αυτό, για να αποδείξω ότι δεν είναι αυτό. Συνήθως φορούσα πολύ κλειστά ρούχα, δεν βαφόμουν, δεν πρόσεχα και δεν χαμογελούσα πολύ. Προσπαθούσα να κατεβάσω αυτό που είχε στο μυαλό του ο κόσμος ως εικόνα για μένα».

Τέλος ενδιαφέρον έχει το πόσο καταπιεσμένη αισθανόταν επί χρόνια λόγω της δημοσιότητας. «Με ενοχλούσε ότι το πόσο πολύ δούλευα εγώ όλο τον χρόνο δεν φαινόταν πουθενά, αλλά μια έξοδός μου έπαιζε για πολλούς μήνες. Τώρα τουλάχιστον αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να απολογηθώ για αυτό. (….) Γιατί μπορεί μια λάθος φωτογραφία ή ένα λάθος στιγμιότυπο να καθορίσει μια πορεία που εγώ έχτισα με μεγάλη δυσκολία, πολύ διάβασμα και πολύ προσπάθεια. Προσπαθώντας και με τις σπουδές μου να αποδείξω ότι δεν μετράει η εμφάνιση, ότι αν δεν χτίσεις σταθερά θεμέλια και βάσεις δεν μπορείς και να προχωράς»

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα