Επιστολή του Πρίγκιπα Φειζάλ στον ΠΑΟ


Την επόμενη της νίκης επί της Μάδεργουελ ο Πρίγκιπας Φειζάλ έκανε την εμφάνιση του και με επιστολή που φέρει την υπογραφή του υποστηρίζει πως θα συμμετέχει και στην νέα Α.Μ.Κ. όταν του δοθεί το δικαίωμα.

Συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας εκφράζει την απογοήτευση του για την ακύρωση της πρώτης αύξησης που επηρεάζει και αρνητικά τα πλάνα των πράσινων

αλλά τονίζει πως με την παρούσα επιστολή δηλώνει παρών και στην επικείμενη αύξηση που θα ανοίξει για τους νέους μετόχους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα μέσω της ανακοίνωσης του δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη νίκη επί της Μάδεργουελ και εύχεται τα καλύτερα για την προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Είμαστε απογοητευμένοι με την ακύρωση της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αυτή η ακύρωση έχει επηρεάσει αρνητικά τα πλάνα μας για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Παρόλα αυτά, με την παρούσα διακηρύττουμε ότι είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση και στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου όταν θα έχουμε εξασφαλίσει το δικαίωμα να το πράξουμε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη χθεσινή της νίκη που φέρνει τον Παναθηναϊκό πιο κοντά στις υπόλοιπες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα σε αυτή της την προσπάθεια”.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα