Ιδού οι Μπατίρηδες Βρετανοί τουρίστες (φωτό)

Μέχρι την εξωτική Μαγιόρκα έφτασε η… χάρη των Βρετανών τουριστών, οι οποίοι σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου απεικονίζονται να κυκλοφορούν μεθυσμένοι σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, να παίρνουν ναρκωτικά και να σωριάζονται στο έδαφος.

Το θέρετρο Magaluf τραβάει σαν μαγνήτης περισσότερους από 12.000 νεαρούς από όλη τη Βρετανία που γιορτάζουν το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι εικόνες που αντικρίζει κανείς γύρω του είναι τρομακτικές. Νεαρές κοπέλες πέφτουν λιπόθυμες στο έδαφος, γύρω τους υπάρχουν αποτσίγαρα και σημάδια από εμετό, ενώ σε πολλά σημεία του δρόμου υπάρχουν

σπασμένα μπουκάλια. Μία παρέα αγοριών περνούν κρατώντας στα χέρια τους κοκτέιλ που στοιχίζουν περίπου για 40 λεπτά, ενώ από τον χορό των καταχρήσεων δε λείπουν φυσικά και τα φτηνά ναρκωτικά που χαρίζουν αίσθημα ευφορίας αντίστοιχο της κοκαΐνης.

Στη Μαγιόρκα έχουν αυξηθεί κατά 132 τα έκτακτα περιστατικά ενώ ήδη αυτή την Άνοιξη τρεις Βρετανοί έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας από μπαλκόνια και σκάλες στο Magaluf.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η μεγάλη αύξηση στους βιασμούς, με το βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών να συμπληρώνει ότι οι αναφορές για σεξουαλική κακοποίηση αυξήθηκαν από 115 σε 127 σε ένα χρόνο, ενώ πολλά από τα θύματα δεν καταγγέλλουν καν την επίθεση γιατί είναι τόσο μεθυσμένα που δεν μπορούν να θυμηθούν το επόμενο πρωί ούτε ποιος τους επιτέθηκε ούτε πού συνέβη ο βιασμός.

Και επειδή η εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, ιδού η απόδειξη  για τα έκτροπα των Βρετανών.

Keywords
Τυχαία Θέματα