Επιστημονικές εργασίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Ποια είναι τα μεθοδολογικά μυστικά για μια αποτελεσματική έρευνα και εν συνεχεία μια καλογραμμένη εργασία;

 Μετά την επιλογή του θέματος της εργασίας, η επεξεργασία του απαιτεί βιβλιογραφική ανασκόπηση, ανάδειξη καινοτόμων στοιχείων πάνω στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο  και καλή γνώση προηγούμενων ερευνών.

Για όλα αυτά, με τις σχετικές λεπτομέρειες, και για διαφορετικούς επιστημονικούς τομείς, ο ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί διαβάζοντας το βιβλίο “Επιστημονικές εργασίες τριτοβάθμιας

εκπαίδευσης” της Μαρίας Σ. Ανθη (εκδόσεις Μ. Σιδέρη).

Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τη μεθοδολογία και την επιστημονική δεοντολογία στη συγγραφή προπτυχιακών, πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών, αλλά και διπλωματικών διατριβών. Καταξιωμένοι καθηγητές, αλλά και νέοι επιστήμονες δίνουν τα φώτα τους με άρθρα τους, τα οποία συγκεντρώνονται στον παρόντα τόμο.

Ανάμεσά τους οι πρώην πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Παντείου, Πέτρος Γέμπτος και Βασίλης Φίλιας αντίστοιχα, ο ομότιμος καθηγητής Μιχαήλ Μερακλής, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές Νίκος Μπλέσιος, Μανώλης Βαρβούνης, Ηλίας Χριστοδουλάκης κ.ά. Τον συντονισμό και τη συλλογή του επιστημονικού υλικού ανέλαβε η δημοσιογράφος Μαρία Ανθη.

Σελίδες 240, τιμή 14 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα