Δριμύ κατηγορώ ΣΥΡΙΖΑ για “καραμπινάτη διαπλοκή”

  Για «καραμπινάτη διαπλοκή» μίλησε στη Βουλή  ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συζήτησης- επερώτησης του κόμματος του, με θέμα την εξόρυξη χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα  

 

«Οι πρωταγωνιστές και εμπνευστές του Μνημονίου σήμερα

συνειδητοποιούν ότι αυτή η παγίδα που στήθηκε σε βάρος της χώρας ίσως να αφορά και τους ίδιους και ότι δεν θα τύχουν της ευνοϊκής μεταχείρισης όπως είχαν συνηθίσει από το πολιτικό προσωπικό» φέρεται να τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα κατηγορώντας τα  επιχειρηματικά συμφέροντα σημείωσε πως  «ενώ εδώ και τρία χρόνια έκαναν τη βρώμικη δουλειά συκοφαντώντας κάθε κοινωνική και επαγγελματική κατηγορία, ενώ ισοπέδωσαν τα πάντα και όποιον αντιστάθηκε στην πολιτική του Μνημονίου, τώρα που τους ειδοποιούν και τους απειλούν να τους πάρουν τη δύναμη που είχαν ως σήμερα, τώρα άρχισαν τα δάκρυα και λένε ότι είναι θέμα εθνικής ανάγκης να κρατηθούν οι επιχειρήσεις τους».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «πολιτική βαρβαρότητα, που οδήγησε χιλιάδες στην ανεργία» κατέληξε τονίζοντας ότι τώρα πια «είναι αργά για δάκρυα (…) και για τις μαύρες πλερέζες που φόρεσε η εθνική διαπλοκή».

Keywords
Τυχαία Θέματα