Επίσκεψη του επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, επισκέφτηκε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρόεδρος της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ε.Ε., Karl Heinz Lambertz.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αφού ευχαρίστησε τον κ. Lambertz για την παρουσία του στην Περιφέρεια Αττικής, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα και τα τουριστικά αξιοθέατα της Αττικής, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και ανέπτυξε τις αρμοδιότητες και τα

έργα που εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, δήλωσε:

«Σας καλωσορίζω στην Περιφέρεια Αττικής και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα.

Επιπλέον, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας στην ανάληψη από την Περιφέρεια Αττικής της “6ης Διάσκεψης Κορυφής Περιφερειών και Δήμων της Ευρώπης” στην Αθήνα το Μάρτιο του 2014 και μάλιστα σε μία δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.

Να ξέρετε ότι έχετε ειλικρινείς φίλους εδώ», ενώ πρόσθεσε ότι «στην Περιφέρεια Αττικής δουλεύουμε σκληρά και με αποτέλεσμα. Το αναγνωρίζουν όλοι αυτό».

Ο κ. Karl Heinz Lambertz, αφού ευχαρίστησε και εκείνος με τη σειρά του τον Περιφερειάρχη Αττικής για την υποδοχή του στην Περιφέρεια, τόνισε:

«Ήθελα η Διάσκεψη Κορυφής να διοργανωθεί εδώ στην Αθήνα και να ανακαλύψω μια Περιφέρεια με μεγάλη ιστορία που δε γνώριζα.

Η Διάσκεψη Κορυφής πρέπει να έχει ένα ισχυρό, σαφές και ηχηρό μήνυμα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πραγματικότητας που αφορά τις νέες προοπτικές ανάπτυξης, το μέλλον της Ευρώπης και των Περιφερειών.

Η Περιφέρεια Αττικής με τα αποτελέσματα που έχει πετύχει είναι ένα καλό παράδειγμα για να βγει προς τα έξω».

The post Επίσκεψη του επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα