Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποτελούνταν από βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, μετά τους σχεδιασμούς που έγιναν γνωστοί

για τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες.

Ο βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει τεκμηριωμένο σχέδιο, για το οποίο έχει μιλήσει ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Το σχέδιο αυτό, τόνισε, στηρίζεται στη δημιουργία ενός ενιαίου δημόσιου φορέα αμυντικής βιομηχανίας, με αναδιάρθρωση και εξυγίανση, χωρίς απολύσεις και περιορισμό δραστηριοτήτων.
Από την πλευρά της η Δέσποινα Χαραλαμπίδου τόνισε από την πλευρά της πως οι προτάσεις της τρόικας και της κυβέρνησης σημαίνουν «θάνατο» για τις αμυντικές βιομηχανίες και τους εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με το σωματείο των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ, στα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα