“Όταν ήμουν άρρωστος, η Μπαρσελόνα δεν με πλήρωνε”

Ο Γάλλος αμυντικός, Ερίκ Αμπιντάλ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα L’equipe, πως “κατά τη διάρκεια που ήταν άρρωστος, η Μπαρσελόνα δεν με πλήρωνε”.

“Είναι δύσκολο να καταλάβω όσα δήλωσαν οι άνθρωποι της καταλανικής ομάδας κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας συνέντευξης τύπου. Δεν ήταν θέμα χρημάτων η αποπομπή μου από την ομάδα. Άλλωστε η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι κατά τη διάρκεια που ήμουν άρρωστος, ο σύλλογος δεν με πλήρωνε”. διαβεβαίωσε ο Αμπιντάλ.

Ακόμα, τόνισε, ότι “ήταν πολύ δύσκολη εκείνη η στιγμή, όταν πληροφορήθηκα την πρόθεση

του συλλόγου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό μου” και συνέχισε “ήταν δύσκολο να δεχτώ αυτή την απόφαση”.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ υποστήριξε ότι το τέλος του στην Μπαρσελόνα θα ήταν διαφορετικό, αν στον πάγκο ήταν ο Πετπ Γκουαρδιόλα. “Φυσικά, με τον Πεπ η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας άνθρωπος που με εκτιμά και είναι ο μόνος με τον οποίο έχω ακόμα επαφές. Είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία. Αν συνέχιζε στην Μπάρσα, ίσως να έμενα και εγώ”.

Ο Αμπιντάλ, ο οποίος δήλωσε ευτιχισμένος στην Μονακό, επέστρεψε στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας για τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα