Εντολή για δυο μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Εντολή για απόκτηση στόπερ και επιτελικού μέσου έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Ταχύρρυθμη προετοιμασία με όπλο τον Στέφενς εν όψει Σάλκε. Περίπου 3.000 τα εισιτήρια για το ματς της Γερμανίας.

Η είδηση της συμμετοχής στα play offs του Champions League έφερε χαμόγελα και άνεμο

αισιοδοξίας στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης γνωρίζει πως η ομάδα του θα χρειαστεί τώρα ακόμη περισσότερο περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την απόκτηση δύο παικτών που θα κάνουν τη διαφορά, στις θέσεις του στόπερ και του επιτελικού μέσου. Ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις παικτών, δίχως να υπάρχει μεγάλη πολυτέλεια χρόνου.

Ταχύρρυθμα μαθήματα εν όψει Σάλκε

Μία εβδομάδα έχει μπροστά του το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ για να προετοιμάσει το πρώτο ματς με τη Σάλκε. Η παρουσία του Χουμπ Στέφενς, που μέχρι το Δεκέμβριο ήταν στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, αποτελεί ένα ατού για τους Θεσσαλονικείς στην αποκρυπτογράφηση του αντιπάλου, για την οποία ήδη εργάζεται το επιτελείο της ομάδας. Μάλιστα όλα δείχνουν πως κάποιος συνεργάτης του ολλανδού προπονητή θα μεταβεί το Σάββατο στη Γερμανία για να παρακολουθήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Σάλκε με τη Βόλφσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga.

Πάντως ο Στέφενς δεν θέλει επ ουδενί η προσμονή για τον αγώνα της Τετάρτης να φέρει σε δεύτερη μοίρα για την ομάδα του το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στην Τούμπα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ήδη έχει αρχίσει προσπάθειες για να έχει συγκεντρωμένους τους παίκτες του στο προσεχές ματς.

Τουλάχιστον 3.000 στο Γκελζενκίρχεν

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υποδεχτεί τη Σάλκε σε άδεια Τούμπα στις 27 Αυγούστου, λόγω της τιμωρίας της έδρας του, ωστόσο θα έχει μεγάλη στήριξη στο εκτός έδρας ματς της 21ης του μήνα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δικαιούται περίπου 3.000 εισιτήρια, τα οποία και αναμένεται να κάνουν… φτερά, ενώ δεν αποκλείεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη συμπαράσταση από Έλληνες της ομογένειας που ήδη αναζητούν τρόπους να βρίσκονται κοντά στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα