Διαβάστε της Πέμπτης

Κριός Μην αθετήσετε τις υποσχέσεις που δίνετε σήμερα, Κριοί, όσο δύσκολη κι αν μοιάζει η εκπλήρωσή τους. Ολόκληρη η εικόνα σας θα εξαρτηθεί από το πόσο συνεπείς θα φανείτε απέναντι στα λόγια σας. Μην εκλαμβάνετε την ηρεμία που επικρατεί στα ερωτικά σας ως αφορμή για να επαναπαυθείτε. Διεκδικήστε δυναμικά αυτό που σας εξιτάρει.

Ταύρος Η διάθεσή σας σήμερα περνάει από πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά το σημαντικό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε όλες τις φάσεις. Η Αφροδίτη αυξάνει το ερωτικό ενδιαφέρον, ειδικά

προς τις απαγορευμένες κατευθύνσεις. Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας. Μην πέσετε σε παγίδες που σας έχουν στηθεί με τον ίδιο τρόπο και στο παρελθόν.

Δίδυμος Μην υποτιμάτε το ένστικτό σας, Δίδυμοι. Μόνο αυτό μπορεί να σας προφυλάξει από τους κινδύνους που πηγάζουν από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, σήμερα. Αποφύγετε τις υπερβολικές αναλύσεις. Εμπιστευτείτε μια μακροχρόνια φιλία, ακόμη κι αν περνάει από δύσκολη φάση τώρα. Οι βαθιά ριζωμένες σχέσεις είναι αυτές που θα σας βγάλουν απ’ τη μιζέρια.

Καρκίνος Δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή να ακολουθήσετε το ρεύμα, Καρκίνοι. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας διαφοροποιήσουν από τους υπόλοιπους. Εξερευνήστε λεπτομερώς μια αβέβαιη ερωτική προοπτική, χωρίς να επηρεάζεστε από τις συμβουλές των γύρω σας. Μόνο εσείς γνωρίζετε τι είναι αυτό που θέλετε, αλλά και πώς το θέλετε.

Λέων Ο Δίας σήμερα σας εξοπλίζει με άκρατη αποφασιστικότητα, για να πέσετε με τα μούτρα στις μάχες που εδώ και πολύ καιρό αποφεύγατε. Δεν έχει σημασία αν κάπου κάνετε και κάποιο λάθος. Η ουσία βρίσκεται στην πρωτοβουλία και τη δράση σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Μη βιαστείτε να ερμηνεύσετε τις προθέσεις ενός νέου ατόμου, που δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τα χαρτιά του.

Παρθένος Η επιμονή σας σε ένα κοπιαστικό θέμα συναισθηματικής και διαπροσωπικής φύσης αρχίζει σιγά σιγά να αποδίδει καρπούς. Προσοχή όμως, Παρθένοι, μην αφήσετε το έντονο ενδιαφέρον να μετατραπεί σε ψύχωση. Ευχάριστες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Αξιοποιήστε τον έντονο ανταγωνισμό προς όφελός σας, αποφεύγοντας τις υστερίες και τις υπερβολές.

Ζυγός Η αδιαφορία είναι το ισχυρότερο όπλο απέναντι σ’ εκείνον που συστηματικά σας προκαλεί με κάθε τρόπο, για να σας απογοητεύσει λίγο αργότερα. Μην δίνετε σε κανέναν τόσο μεγάλη εξουσία πάνω σας. Οι συμβουλές ενός μεγαλύτερου σε ηλικία Λέοντα, θα έρθουν να καλύψουν αρκετά από τα κενά που προέκυψαν σε ένα σημαντικό θέμα.

Σκορπιός Καλή η ευγένεια, Σκορπιοί, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, μερικά άτομα του περιβάλλοντός σας χρειάζονται ένα γερό ταρακούνημα για να βρουν τα λογικά τους. Υπερασπιστείτε το συμφέρον σας με μεγαλύτερη πυγμή απ’ ό, τι συνηθίζετε. Η είσοδος ενός καινούργιου προσώπου στη ζωή σας, αλλάζει άρδην τα δεδομένα του ερωτικού τομέα.

Τοξότης Οι δικαιολογίες των ατόμων που σφάλλουν κατ’ εξακολούθηση, επηρεάζοντάς σας πρακτικά και ψυχολογικά, δεν πρέπει να σας ωθούν στην κατασκευή άλλοθι. Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίστε τον κόσμο αντικειμενικά, και όχι με την παραδοσιακή σας επιείκεια. Ευχάριστες εξελίξεις φέρνει ο Κρόνος σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που έμεινε για καιρό στον πάγο.

Αιγόκερως Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε γεγονότα και καταστάσεις που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα μπορούσατε να πληροφορηθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το προνόμιο δημιουργικά και όχι εκδικητικά. Μείνετε κοντά στην οικογένειά σας ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές σας. Σας χρειάζεται και την χρειάζεστε.

Υδροχόος Μη γίνεστε πιο αυστηροί απ’ όσο πρέπει με τον εαυτό σας, Υδροχόοι. Έχει έρθει η ώρα να τον αφήσετε να λειτουργήσει με τους δικούς του ρυθμούς, χωρίς να του επιβάλετε κανόνες και απαγορεύσεις που δεν χρειάζεται. Ένα σημαντικό αισθηματικό ζήτημα παίρνει ενδιαφέρουσα τροπή, και καλά θα κάνετε να του δώσετε την πρέπουσα προσοχή.

Ιχθύς Η Αφροδίτη σας σπρώχνει σε ένα παρακινδυνευμένο ερωτικό μονοπάτι, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, θα πρέπει να το βαδίσετε μέχρι το τέλος, προκειμένου να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρετε. Διευθετήστε άμεσα ένα οικονομικό ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Οι αναβολές δεν θα σας βγάλουν πουθενά.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα