Ξεκινάει σε λίγα λεπτά η μάχη της Ελλάδας με αντίπαλο την Κροατία (15:30, ΑΝΤ1)

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Δύσκολο έργο έχει η εθνική μας ομάδα στην προσπάθειά της να περάσει στα προημιτελικά του ευρωμπάσκετ. Η πρόκριση δεν είναι στο χέρι της Ελλάδος και για να προκριθεί θέλει να της έρθουν βολικά μία σειρά αποτελεσμάτων.

Να κερδίσει η Ελλάδα την Κροατία και να χάσει η Ισπανία και η Φινλανδία από την Ιταλία και την Σλοβενία αντίστοιχα.

Οι
12 που έγιναν 10

Η αποστολή της ομάδας αριθμεί πλέον 10 παίκτες, καθώς η Εθνική θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μαυροκεφαλίδη και του Παπανικολάου, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο Μάικ Μπράμος αντιμετώπισε πρόβλημα από ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και γι’ αυτό σήμερα θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες πρόκρισης έχουν.

Με φόρα η “Χρβάτσκα”

Η Κροατία έρχεται με άριστη ψυχολογία για να κερδίσει την Ελλάδα, καθώς θέλει την πρωτιά στον όμιλο. Αν κερδίσουν οι Κροάτες στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την θεωρητικά ασθενέστερη Ουκρανία αποφεύγοντας Σερβία, Γαλλία και Λιθουανία.

(Αδιάφορη) Ιταλία vs (αποφασισμένη) Ισπανία

Ένα από τα αποτελέσματα που περιμένουμε είναι η νίκη των “ατζούρι” επί των Ισπανών, οι οποίοι, όμως, μάχονται για τη ζωή τους αφού αν χάσουν από την Ιταλία, η Ελλάδα έχει νικήσει την Κροατία και η Σλοβενία επικρατήσει της Φινλανδίας, η Ισπανία μένει πέμπτη (μειονεκτώντας στην ισοβαθμία με την Εθνική) και πηγαίνει σπίτι της.

Το άλλο ζευγάρι που θα έχουμε την προσοχή μας αν όλα μέχρι εκείνη την ώρα έχουνε πάει κατ’ ευχήν, είναι το Σλοβενία-Φινλανδία, με τους “οικοδεσπότες” να θέλουν την νίκη κόντρα στους αδιάφορους Φινλανδούς, για να έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση.

Είναι πολλά τα «αν», αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα, ο δρόμος για τα προημιτελικά είναι μόνο αυτός…

Keywords
Τυχαία Θέματα