Έλεγχος στα «πόθεν έσχες» των διοικητών νοσοκομείων με αφορμή τη σύλληψη Τομπούλογλου – Νέο ηχηρό μήνυμα Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο μικροσκόπιο του υπουργείου Υγείας τίθενται οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων, μετά τη σύλληψη του διοικητού του « Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου.

Η υπόθεση Τομπούλογλου αποτελεί ευκαιρία για τον Άδωνι να δείξει ότι «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του»!

Άλλωστε, σύμφωνα με το Iatropedia.gr, ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης,

είχε ξεκαθαρίσει πως κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου και ιδού η ευκαιρία να το αποδείξει. Εξάλλου, η συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσο αμαρτωλό σύστημα είναι το ΕΣΥ πίσω από το οποίο κρύβεται σωρεία παρανομιών και υποθέσεων μαύρου χρήματος.

Εκτός από τους ελέγχους στα «πόθεν έσχες» των διοικητών, ο κ. Γεωργιάδης διαμηνύει μέσω συνεργατών του ότι θα αυξήσει τους ελέγχους για τυχόν παράνομες συναλλαγές στην κορυφή των νοσοκομείων.

Μάλιστα, σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και κληθής να απαντήσει για την υπόθεση Τομπούλογλου, ο υπουργός Υγείας επανέλαβε πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς, ακόμα και στενούς συνεργάτες της κυβέρνησης.

Ωστόσο, στο χώρο των προμηθειών είναι γνωστό πως έχουν έρθει στο «φως» πολλές υποθέσεις για ανάμειξη προσώπων σε «βρώμικες» δουλειές, αλλά ελάχιστες έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη.

Ο Χάρης Τομπούλογλου βέβαια κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη θα πρέπει να τιμωρηθεί προς παραδειγματισμό και εξαγνισμό του «αμαρτωλού» συστήματος Υγείας.

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com/ Alexandros Katsis

The post Έλεγχος στα «πόθεν έσχες» των διοικητών νοσοκομείων με αφορμή τη σύλληψη Τομπούλογλου – Νέο ηχηρό μήνυμα Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα