Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Μην κλείσετε καμία πόρτα σήμερα, αν δεν είστε σίγουροι ότι δεν θα τη χρειαστείτε αργότερα. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, επιβάλλεται να κινηθείτε διακριτικά και διπλωματικά, για παν ενδεχόμενο. Οι εντάσεις που λαμβάνουν χώρα στα ερωτικά σας δεν σημαίνουν τίποτα. Μην μεγαλοποιείτε ασήμαντες καταστάσεις, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Ταύρος Η υπομονή ενός σημαντικού ατόμου

μαζί σας έχει αρχίσει να τελειώνει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ‘χετε για πολύ ακόμα τη δυνατότητα να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα. Επαναπροσδιορίστε τη στρατηγική σας, Ταύροι, για όποιο θέμα κι αν πρόκειται. Ηρεμία στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις κινήσεις απελπισίας.

Δίδυμος Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας- μην την αφήσετε, όμως, να σας φουσκώσει τα μυαλά, πρόωρα. Έχετε ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσετε, μέχρι να αισθανθείτε απολύτως ασφαλείς. Αφήστε τις επαγγελματικές ακροβασίες για άλλη στιγμή. Βαδίστε στο δρόμο που γνωρίζετε καλά, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση. Στην πορεία, θα σας δοθούν αρκετές νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος Καλύτερα να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις για να φέρετε εις πέρας την αποστολή που έχετε κατά νου. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σας τι είναι αυτό που θέλετε και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε. Προσοχή στις φιτιλιές που πετάει ο Άρης στην ερωτική σας σχέση. Μην πιάνεστε από ασήμαντες λεπτομέρειες.

Λέων Οι αντοχές σας δεν είναι απεριόριστες, όσο κι αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο. Ανασυγκροτηθείτε άμεσα, Λέοντες, και θέστε τα όριά σας απέναντι σε εκείνους που αρέσκονται να τα παραβιάζουν ξανά και ξανά. Δώστε περισσότερη σημασία στις συμβουλές ενός Τοξότη, ειδικά αν αυτός προέρχεται απ’ το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Παρθένος Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για περισυλλογή και ενδοσκόπηση. Μην ανταποκριθείτε σε προσκλήσεις και καλέσματα, απλώς επειδή δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε. Επιλέξτε με προσοχή αυτούς που σας περιστοιχίζουν. Ηρεμία στα ερωτικά σας, χάρη στην κατευναστική επίδραση που σας ασκεί η Αφροδίτη. Μια έντονη διαμάχη φτάνει επιτέλους στο τέλος της.

Ζυγός Μη διστάσετε να ρισκάρετε για μια σχέση την οποία πιστεύετε εκατό τοις εκατό. Καμιά φορά, οι θυσίες είναι απαραίτητες, αν ο σκοπός μας είναι να συντηρήσουμε ή να επαυξήσουμε μια ήδη επιτυχημένη κατάσταση. Η χημεία σας με τους Αιγόκερους βρίσκεται σε πολύ καλή φάση. Προσοχή στις υπόγειες συνεννοήσεις, ειδικά στον τομέα των επαγγελματικών.

Σκορπιός Οι παράπλευρες απώλειες σε μια ερωτική μάχη είναι κάτι που δεν μπορείτε να εμποδίσετε, είτε το θέλετε είτε όχι. Μερικά δεδομένα πρέπει να τα αποδέχεστε, ως έχουν, Σκορπιοί. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα επαγγελματικό θέμα, που θεωρούσατε τετελεσμένο. Κρατήστε τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτά σε νέες ιδέες και γνώμες.

Τοξότης Ο Άρης φέρνει καυγάδες και διενέξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που μπορεί και να προκληθούν από ασήμαντη αφορμή. Μην ενδώσετε σε εύκολους πειρασμούς- διατηρήστε την αξιοπρέπειά σας στο ακέραιο. Ο τρόπος που βλέπετε έναν παλιό φίλο, αλλάζει άρδην. Τα συναισθήματα και οι ισορροπίες μεταβάλλονται χωρίς να μας ζητήσουν την άδεια, Τοξότες.

Αιγόκερως Μην αφήσετε μια επαγγελματική κακοτυχία να σας πάρει από κάτω. Καταστρώστε ένα καινούργιο σχέδιο, όσο σας το επιτρέπουν ακόμα ο χρόνος σας, αλλά και οι συγκυρίες. Ο τρόπος που σας προσεγγίζουν σήμερα οι Κριοί και οι Υδροχόοι, λέει πολλά για την επιρροή που τους ασκείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή σας θέση.

Υδροχόος Ο φόρτος εργασίας σιγά σιγά ελαττώνεται, κι εσείς καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα με ηρεμία και αντικειμενικότητα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας χωρίς υπεκφυγές, γιατί ο επαγγελματισμός σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανέλιξή σας. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε ένα ενδιαφέρον και πρωτόγνωρο συναισθηματικό μονοπάτι. Αποβάλετε την καχυποψία σας.

Ιχθύς Ένα απρόσμενο γεγονός θα σας εξωθήσει σε συμπεριφορές που δεν συνηθίζετε. Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως μια τυχαία αντίδραση σας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους. Θετικές οι εξελίξεις σε ένα ερωτικό ειδύλλιο που ξεκίνησε με χαμηλές προσδοκίες και από τις δύο πλευρές. Οι δυσοίωνες προβλέψεις επιτέλους ανατρέπονται.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα