Ελαττωματικό προϊόν ο Μπέιλ – ο Πέρεθ θέλει τα λεφτά του πίσω (ΦΩΤΟ)

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης όντας αγανακτισμένοι από τους συνεχείς τραυματισμούς του Γκάρεθ Μπέιλ έστειλαν γράμμα στην Τότεναμ ζητώντας τα λεφτά τους πίσω.

Ο Ουαλός παίκτης βρίσκεται στην Μαδρίτη λίγο παραπάνω από μήνα και ο κόσμος της «βασίλισσας», κάτω από την επωνυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εγγύηση του παίκτη.

Το γράμμα προς τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, είναι απολαυστικό.

Απόσπασμα του γράμματος:

Αγαπητέ κύριε

ή κυρία

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να διαμαρτυρηθώ για ένα αντικείμενο που αγόρασα τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με τον νόμο έχω το δικαίωμα να πάρω τα λεφτά μου πίσω ή να μου το αντικαταστήσετε. Πήρα τον Γκάρεθ Μπέιλ στις αρχές του Σεπτεμβρίου για 90 εκατομμύρια ευρώ αλλά δυστυχώς το προϊόν έχει κάποια ελαττώματα.

- Σπασίματα σε πολλά μέρη και ιδιαίτερα στον αριστερό μηρό

- Το προϊόν δεν είναι το ίδιο με την μπροσούρα

- Δεν είναι συμβατό με τον CR7 (τον Κριστιάνο Ρονάλντο)

Γράφω κατευθείαν στον πωλητή, τον κύριο Λίβι αλλά με ενημέρωσε ότι η αποζημίωση δεν είναι εφικτή και αντί αυτού μου προσέφερε μία υπογεγραμμένη φωτογραφία του Χουάντε Ράμος (που έχω ήδη μια συλλογή) και ένα DVD με το ντεμπούτο του Τζόναθαν Γούντγκεϊτ στη Ρεάλ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο σπασμένος Γκάρεθ Μπέιλ έχει προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες και σε έμενα και στους άλλους χρήστες. Για να καταφέρω να πάρω τον Μπέιλ πούλησα την αξιόπιστη και τεχνικά εντυπωσιακή γερμανική μηχανή (εννοεί τον Μεσούτ Εζίλ), οπότε ήλπιζα σε ένα προϊόν με μεγαλύτερο στιλ, ποιότητα και σταθερότητα.

Με εκτίμηση

Φλορεντίνο Πέρεθ

Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης

The post Ελαττωματικό προϊόν ο Μπέιλ – ο Πέρεθ θέλει τα λεφτά του πίσω (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα