«Έκλεισε» η βάπτιση του πριγκιπικού μωρού

Στα τέλους του μήνα ή το την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, σε «κλειστεί» τελετή στο Buckingham, λίγο μετά την επιστροφή της βασίλισσας Ελισάβετ από τις διακοπές της, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη βάφτιση του πριγκιπικού μωρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βρετανικά μέσα, ο George Alexander Louis θα βαπτιστεί στην αίθουσα μουσικής του παλατιού και στην κολυμπήθρα «The Lily Font», όπως ο πατέρας

και ο παππούς του.

Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, ενώ παρόντες θα είναι μόνο μέλη των δύο οικογενειών και στενοί φίλοι.

Σε ότι αφορά τους νονούς του Γιώργου Αλέξανδρου μέχρι στιγμής βέβαιοι θεωρούνται ο πρίγκιπας Harry, η Pippa Middleton όπως επίσης και ο πολύ καλός φίλος του Williams, Γκαι Πέλι! Να σημειωθεί ότι οι νονοί θα είναι έξι όπως ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο.

Ο νεοφώτιστος θα βάλει λευκό δαντελωτό μανδύα, πιστή απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών που φορούν τα «γαλαζοαίματα» μωρά εδώ και 172 χρόνια!

Αμέσως μετά την τελετή θα «ζωντανέψει» μία συνηθισμένη βρετανική πρακτική: οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate – Catherine! Αν δεν την θυμάσαι, αποτελούταν από 17 ατομικά κέικ φρούτων, τοποθετημένα σε 8 ορόφους, ενώ είχε διακοσμηθεί με κρέμα γάλακτος, λευκό γλάσο και πάνω από 900 παγωμένα λουλούδια και φύλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα