Συμβαίνει τώρα: Απαγορεύουν την είσοδο στην Βουλή

Της Άννας Καραβοκύρη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και απαγόρευση εισόδου στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων αυτή την ώρα εν όψει της άφιξης των δυο προφυλακισμένων Χρυσαυγιτών βουλευτών. Η απαγόρευση εισόδου θα ισχύσει μέχρι τη 13:00 και αφορά ολους τους επισκέπτες και φορείς που ήταν προγραμματισμένο να έλθουν στην Βουλή για να συμμετάσχουν στις επιτροπές.

Εξηγήσεις ζήτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Θεανώ Φωτίου στην ολομέλεια για το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η είσοδος σε εκπροσώπους φορέων. Ο προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής εξήγησε ότι με απόφαση του Προέδρου έχει απαγορευτεί η είσοδος έως την μια το μεσημέρι.

Παράλληλα ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε ότι «το προεδρείο κλείδωσε τη Βουλή και απαγόρευσε την είσοδο σε πολίτες. Είναι χούντα παράνομη διαδικασία. Εξηγήστε μας τι φοβάστε και βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα. Υπάρχουν πολίτες που έχουν άδεια και δεν τους αφήνουν να μπουν. Τι φοβάστε;. Έχουν έρθει οι γονείς του προφυλακισμένου βουλευτή και δεν τους αφήνετε να ακούσουν το παιδί τους».

Πληροφορίες από το αρμόδιο γραφείο της Βουλής αναφέρουν ότι δέχθηκε περισσότερες από 50 αιτήσεις άδειας εισόδου ατόμων που ήθελαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση. Γεγονός που θορύβησε την φρουρά καθώς θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή θα επιχειρήσει να δημιουργήσει θερμό επεισόδιο.

The post Συμβαίνει τώρα: Απαγορεύουν την είσοδο στην Βουλή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα