Ευχές Μεϊμαράκη για τα Χριστούγεννα

Ιδιαίτερη αναφορά στους νέους έκανε στο φετινό ευχετήριο μήνυμα του για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης ευχήθηκε δικαιότερη κατανομή των βαρών και αύξηση των θέσεων εργασίας

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων δήλωσε:

«Ιδιαίτερα θέλω να απευθυνθώ στους νέους

μας και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και προσήλωση στον ωραίο αγώνα της γνώσης, της ευγενούς άμιλλας και των υψηλών στόχων. Μη συμβιβάζεστε. Μη μετριάζετε τα όνειρά σας. Άλλες γενιές Ελλήνων, στη μακρά ιστορία του έθνους μας, πάλεψαν με δυσκολίες και κινδύνους που φαίνονταν ανυπέρβλητοι, και τα κατάφεραν. Οι αξίες και τα ιδανικά σφυρηλατούνται στην προσπάθεια, στην επιμονή, στο μόχθο. Εκεί κερδίζονται οι μεγάλες μάχες. Προσβλέπουμε σε σας για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας.».

Παράλληλα, τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας βρέθηκε σε μια δίνη σοβαρών προβλημάτων, που προέκυψαν τόσο από τη διεθνή οικονομική κρίση όσο και από δικές μας αδυναμίες. «Με σκληρή προσπάθεια, αυτοκριτικό πνεύμα και δύσκολες αποφάσεις καταφέραμε, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, νʼ αρχίσουμε να πατάμε στα δικά μας πόδια. Να μη ζητάμε δηλαδή δανεικά για να ζούμε, έχοντας αποκαταστήσει παράλληλα την αξιοπιστία της χώρας μας στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή κοινότητα. Οι πρώτες χειροπιαστές επιτυχίες διαμορφώνουν νέες προοπτικές και ενισχύουν τις ελπίδες μας για την ερχόμενη χρονιά. Ελπίδες ανάκαμψης της οικονομίας μας, ανακούφισης των αδύναμων συμπολιτών μας, δικαιότερης κατανομής των βαρών, αύξησης των θέσεων εργασίας».

Α.Κ

The post Ευχές Μεϊμαράκη για τα Χριστούγεννα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα