Δήμος Βύρωνα: Άνοιξε η κούρσα διαδοχής του Νίκου Χαρδαλιά

Προ ημερών ο επί δώδεκα συναπτά έτη δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, σε μια πλατειά συγκέντρωση μελών της παράταξης, συνεργατών και φίλων, και σε βαθειά φορτισμένο από συγκίνηση κλίμα, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου για μια νέα θητεία.

Αμέσως, όπως ήταν αναμενόμενο, άνοιξε η κούρσα διαδοχής στην δημοτική παράταξη της διοίκησης.

Οι

μέχρι τούδε ενδοπαραταξιακές διεργασίες φέρεται να προκρίνουν ως νέον επικεφαλής της παράταξης κι άρα και υποψήφιο δήμαρχο, το γιατρό νευροχειρουργό κι επί σειρά πολλών ετών αντιδήμαρχο πρόνοιας και κοινωνικών υπηρεσιών, Χρήστο Γώγο.
Δεύτερος στην κούρσα διαδοχής δείχνει να είναι ο Μιλτιάδης Μπαντής, γιος του προέδρου της δημοτικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Βύρωνα. Αυτή ακριβώς η συγγένεια έγειρε την πλάστιγγα των προτιμήσεων υπέρ του συναδέλφου του Χρήστου Γώγου.

Ο γιατρός Χρήστος Γώγος, θεωρείται μια υποψηφιότητα ευρύτερης κοινωνικής αποδοχής κι άρα προτιμότερη και με περισσότερες πιθανότητες εκλογικής νίκης από μια καθαρόαιμη κομματική. Σημειώνεται, δε, ότι ο γιατρός έχει σπουδάσει και θεολογία και διατηρεί άριστες σχέσεις με την εκκλησία και τον επιχώριο μητροπολίτη Καισαριανής-Βύρωνα-Υμηττού, κ. Δανιήλ. Κατά το παρελθόν, επίσης, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και έχει άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους των Μίντια.

Γ.Σπ.Π.

The post Δήμος Βύρωνα: Άνοιξε η κούρσα διαδοχής του Νίκου Χαρδαλιά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα