Οι κληρώσεις Champions League & Europa League ζωντανά στα κανάλια Novasports

Δευτέρα 16/12, 12:30-15:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

H «καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου από τις 12:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσω του Novasports 1 & Novasports

1 HD τις κληρώσεις για τις επόμενες φάσεις του Champions League και του Europa League με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους αντιπάλους που θα προκύψουν για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Από τις 12:30 τα Novasports 1 & Novasports 1 HD θα μας βάλουν στο κλίμα των κληρώσεων με την εκπομπή που θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Λιώρης και Γιώργος Λυκουρόπουλος. Η κλήρωση του UEFA Champions League για τη φάση των «16» θα ξεκινήσει στις 13:00 σε περιγραφή του απεσταλμένου των αθλητικών καναλιών της Nova, Ισίδωρου Πρίντεζη. Στη συνέχεια και σε ζωντανή σύνδεση με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Νίκος Γαβαλάς θα μεταφέρει τα πρώτα σχόλια των καλεσμένων για τον αντίπαλο των «ερυθρολεύκων».

Στις 14:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία της κλήρωσης του UEFA Europa League για τη φάση των «32» αλλά και τη φάση των «16» σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, να πληροφορηθούν τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ και στη συνεχεία να ενημερωθούν για τις πρώτες δηλώσεις και αντιδράσεις των καλεσμένων του Κωστή Μπότσαρη από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος θα εμπλουτίσει με τα σχόλιο και τις αναλύσεις του τόσο την εκπομπή όσο και τις κληρώσεις. H εκπομπή μαζί με τις κληρώσεις θα προβληθούν και μέσω του Web TV από το www.Novasports.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα